40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen

Gevoelvolle, evenwichtige en charmante vrouw, met een ingetogen uitstraling. Normaal tot volslank postuur, 1,68m, kort kastanjekleurig haar en groene ogen. Stijlvol en modern gekleed, bij gelegenheid zakelijk passend. Zelfstandig ondernemer. Gescheiden, geen kinderen. Bonus (klein)kinderen welkom.

Zij houdt van: fitness, lezen, persoonlijke ontwikkeling, afspreken met vrienden & goede gesprekken voeren, terrasjes, een leuke stad bezoeken, cabaret- of muziekuitvoering. Vakantie: Een kort verblijf naar een Europese bestemming, met afwisselend activiteiten, excursies en relaxen geniet haar voorkeur. Andere suggesties welkom, behalve strandvakantie.

Zij zoekt: een zorgzame, rustige, (zelf)ontwikkelde en betrouwbare man met EQ. Toekomst; Vanuit eigen basis samen blijvend ontwikkelen tot een gelijkwaardige en wederkerige relatie. Elkaar ondersteunen en er gewoonweg kunnen zijn voor elkaar. Graag niet-rokend, want zelf rookt ze ook niet. Glaasje wijn erbij is gezellig.

Aanvullende informatie

Sprankelende, goedlachse, eerlijke en lieve vrouw met bourgondische instelling. 1.65m, volslank postuur. Ze heeft kort blond haar, blauwgrijze ogen en een expressieve mond. Zeer verzorgd, chic en vrouwelijk gekleed; naar gelegenheid. Gescheiden, geen kinderen, is werkzaam in de juweliersbranche.

Zij houdt van: aquarobics, salsa dansles, haar familie, interieur stylen, uit eten & terrasje, winkelen, (culturele) uitstapjes, sauna & wellness, een wandeling maken en fietstochtjes. Brede muzieksmaak, voorkeur voor vrolijke melodieën. Vakantie; al veel gezien van de wereld en houdt van Zuidelijk Nederland; Italië is altijd mooi om te verblijven, liefst in een hotel.

Zij zoekt: een lieve, betrouwbare, sociale en verzorgde man, die volop in het leven staat. Het liefst zonder huisdieren. Toekomst; fijn om samen te kunnen lachen, praten en geluk te delen. Op termijn mogelijkheid tot samenwonen. Niet-rokend en een drankje met mate. Leeftijd 50-60 jaar.

Aanvullende informatie

Een aantrekkelijke slanke vrouw met een rustige uitstraling. Ze is casual gekleed, heeft groene ogen en bruin lang haar. Ze rookt en drinkt niet. Universitair geschoold. Executive assistent, fulltime baan. Gescheiden, 2 inwonende kinderen.

Zij houdt van: gezelligheid, moderne dans, naar een concert gaan, uit eten gaan, een terrasje pakken, naar het strand, een stukje wandelen of lekker thuis met haar kinderen naar een film kijken. Vakantie: stedentrips.

Zij zoekt: een goed verzorgde, rustige man die niet rookt en niet te veel drinkt, sociaal, initiatiefrijk. Geen dominant type. Iemand die kan relativeren. Een ontwikkelde man, goede gesprekspartner. Toekomst: rustig opbouwen naar LAT relatie.

Aanvullende informatie

Een levenslustige, spontane, humoristische en oplossingsgerichte vrouw met een energieke uitstraling. Ze heeft een volslank postuur, groen/bruine ogen en donkerbruin half lang haar met lichte slag. Ze kleedt zich modern casual en naar gelegenheid passend. Verpleegkundige (flexkracht). Gescheiden; twee uitwonende volwassen kinderen.

Zij houdt van: regelmatig sporten; bodypump. Sociale contacten, in gezelschap naar het theater, de bioscoop (bijv. thriller & feel good), dagjes weg of struinen in een kringloopzaak. Langere afstanden wandelen en zet zich actief in voor dierenwelzijn. Vakantie; een goede combi van zon, strand & cultuur. Zoals Canarische Eilanden, of Cuba.

Zij zoekt: een ruimdenkende, sociale, relativerende en optimistische dierenliefhebber. Iemand waarmee ze echt kan levelen en alles eerlijk kan bespreken. Toekomst; een gelijkwaardige relatie opbouwen waarin je je echt helemaal thuis voelt bij elkaar. Roken liever niet of beperkt, want zelf rookt ze niet en drinkt bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Belangstellende, zorgzame, ontwikkelingsgerichte en geestige vrouw met een aantrekkelijk en verzorgd voorkomen. Ze heeft een volslank postuur, blond half lang haar, sprekende ogen en draagt een bril met bescheiden montuur. Ze kleedt zich vrouwelijk en casual modern; passend bij gelegenheid. Gescheiden; twee kinderen & vier kleinkinderen. Theoretisch geschoold, vrijwilliger bij stervensbegeleiding.

Zij houdt van: lezen, spiritualiteit/zingeving, het theater, filmhuis films, (piano)muziekuitvoeringen, uitgebreid tafelen & uit eten. Sauna liefhebber, sportschool met regelmaat, musea (Rijks!), veel wandelen in de natuur, bij tijd en wijle op stilteretraite. Vakantie; ze is een landschapsmens; op pad met een camper door Europa, wintersport en haar ultieme reiswens is Antarctica.

Zij zoekt: een man die steun en troost biedt. Iemand die aardig is voor zijn medemens; harmonieus, vitaal, humoristisch en zelfstandig. Toekomst; er met hart & ziel voor elkaar zijn. Een gelijkwaardige relatie opbouwen en wie weet samen ooit samen in een knus dijkhuisje of op een boerenerf vertoeven. Leeftijd; 58-68 jaar. Wijntje geen bezwaar, niet-rokend.

Aanvullende informatie

Slanke vrouw met half lang blond haar, blauwe ogen en is vrouwelijk/stoer gekleed. Ze heeft humor, is energiek, ondernemend, kan zich goed inleven en staat positief in het leven. Ze heeft een bonus dochter waar ze een goede en liefdevolle band mee heeft. Duurzaam en kwalitatief leven is belangrijk voor haar. H.B.O. niveau, rookt soms, drinkt weinig tot geen alcohol.

Zij houdt van: (modern en stijl) dansen, de natuur in gaan, vliegeren aan zee, functioneel lui zijn, (VR) gamen, lekker koken en hier allemaal van genieten met de juiste partner. Jamsessies bezoeken, maar dit niet in een grote massa. Jazz, Motown, klassiek en jaren 80 muziek, het ligt er maar net aan in welke stemming ze is. Ze heeft al veel van Europa gezien en zou best nog wel Cuba & Brazilië of Zuid-Afrika willen bezoeken. Niet met de massa mee, maar bijvoorbeeld in een boomhut of eco lodge. Interactie hebben met de lokale bewoners. Als ze zich een beetje verveelt, kijkt ze een goede serie, documentaires of een goede film.

Zij zoekt: een man met (droge) humor, open minded en diepgang, waar ze een goed gesprek mee kan hebben en net zo makkelijk af en toe lekker gek mee kan doen. Hij heeft ook zijn eigen dingen; elkaar ook los kunnen laten. Elkaar blijven ontdekken en interesse hebben. Een plus als hij muzikaal/creatief is.

Word je blij van deze omschrijving en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Laat het ons weten en misschien ga jij het avontuur wel aan met deze interessante, mooie vrouw!

Aanvullende informatie

Een stralende, warme, ruimdenkende en toegankelijke vrouw, met een aantrekkelijke uitstraling. Ze heeft half lang (donker)blond haar, een volslank postuur en mooie lichtgrijze ogen. Ze kleedt zich naar gelegenheid; in moderne casual stijl. Zelfstandig ondernemer in de zorg. Een inwonende jongvolwassen dochter.

Zij houdt van: thuis chillen, lezen (spiritueel o.a.), popmuziek luisteren, wandelen met de hond, sociale contacten met vrienden, uit eten, sauna en gezellig een (lunch)terrasje pakken. Vakantie; een korte reis naar zonnige oorden zoals de Canarische Eilanden. Ook een stedentrip behoort tot de vele mogelijkheden samen.

Zij zoekt: een sociale, spontane, zorgzame en betrouwbare man. Iemand die open minded is en met gevoel voor empathie. Ze heeft een gelijkwaardige relatie voor ogen, waarbij je echt een aanvulling voor elkaar bent. Toekomst; hopelijk het unieke gevoel ervaren dat je bij wijze van spreken aan één blik genoeg hebt samen. Roken liever niet, want zelf rookt ze ook niet en drinkt zeer zelden alcohol.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 4

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling ineens
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!