40PlusRelatie 1200

Levenslustige, aansprekende en toegewijde vrouw, met gevatte humor; 1,69m. Slank tot tenger postuur. Zeer verzorgd en vrouwelijk gekleed. Kort donkerbruin haar met lichte slag, groene ogen. Universitair geschoold, bestuurlijke functie in het onderwijs.

Zij houdt van: gezellig tafelen & samen koken, goede sfeer en gesprekken, sociale betrokkenheid, het filmhuis, dansen, sport zoals Zumba en yoga, strand & terrasbezoek, heerlijk eind wandelen en fietstochtjes. Vakanties liefst naar zonnige bestemmingen; met afwisselend sightseeing & relaxen.

Zij zoekt: een daadkrachtige, communicatief vaardige, flexibele en ruimhartige man. Iemand die midden in het leven staat. Toekomst; een schouder aan elkaar kunnen bieden. Geborgenheid, vertrouwdheid en saamhorigheid ervaren; echt een wezenlijke toevoeging voor elkaar zijn. Bonus(klein)kinderen zijn zeer welkom. Niet-rokend, drankje bij gelegenheid. Leeftijd; 45-55jr. Afstand is geen bezwaar.

Aanvullende informatie

Betrokken, lieve, positieve en rustige vrouw, met een tevreden uitstraling. Ze heeft lang donkerblond haar, lichte groengrijze ogen en een volslank tot gezet postuur. 1,70m. Bij gelegenheid passend gekleed; overwegend casual modern. Notarieel medewerker, geen kinderen(wens).

Zij houdt van: vrijwilligerswerk met dieren. Haar kat, familie & vrienden. Lezen (crime/historie), fotografie, natuur beleven, wandelen, sport zoals body combat en gezellig samen terrasje, een high tea, uit eten of naar een theatervoorstelling. Vakantie; (georganiseerde) natuurrijke reizen naar landen zoals Suriname, Cuba en Zuid-Afrika. Camera mee en genieten maar!

Zij zoekt: een vlotte, gelijkwaardige en humorvolle man. Extra leuk als hij van reizen houdt en de natuur in alle schoonheid waardeert. Toekomst: Kom maar op! Genieten van het leven en elkaar. Naar volle tevredenheid een leven samen gaan vormgeven. Graag niet-rokend, want zelf rookt ze ook niet en drinkt geen alcohol. Leeftijd 43-53jr.

Aanvullende informatie

Een sportieve vrouw met een vrolijke uitstraling. Ze is casual/sportief gekleed, heeft blauwe ogen en half lang donkerblond haar. Rookt niet, drinkt met mate. Pilote op zakelijke vluchten en daardoor regelmatig in buitenland. Geen kinderen.

Zij houdt van: thuis op de bank tv kijken, maar ook lekker naar buiten om te wandelen, naar de bios, naar het strand, uit eten gaan, op haar motor rijden. Spontane acties zoals een modderrace worden niet geschuwd. Vakantie: binnen en buiten Europa; Antarctica en Cuba staan nog op het lijstje.

Zij zoekt: een leuke stoere ‘echte’ man die het fijn vindt om samen thuis te zijn, maar ook sportief en actief is. Die het leuk vindt om spontane acties te ondernemen. Hij staat goed in het leven, rookt niet en staat stevig in zijn schoenen. Liever geen gezichtsbeharing, tattoos en piercings. Iemand die ook van motorrijden houdt is een pré. Toekomst: leuke relatie!

Aanvullende informatie

Een intelligente sportieve vrouw met een vrolijke uitstraling. Ze kleedt zich casual/vrouwelijk, heeft blauwe ogen en krullend half lang blond haar. Ze rookt niet en drinkt met mate. Financieel manager bij een internationaal bedrijf, twee volwassen kinderen.

Zij houdt van: een glas wijn en een goed boek, creatief bezig zijn, maar ook lekker naar buiten om te fietsen, wandelen, met haar bootje varen, in de tuin rommelen en toneelspelen. Groot fan van Golden Earring, maar verder een brede muzieksmaak. Vakantiewens: in de natuur.

Zij zoekt: een positief ingestelde man die de nodige zelfkennis heeft. Iemand die trouw en betrouwbaar is en die een diepgaand gesprek niet uit de weg gaat. Wederzijdse steun en aandacht is voor haar belangrijk. Zij zoekt een man waarbij ze zich rustig en prettig voelt.

Aanvullende informatie

Een ruimdenkende, zorgzame, zelfbewuste en kalme vrouw, met oprechte interesse. Ze heeft een volslank tot gezet postuur, heldere bruine ogen en half lang donkerbruin haar tot op de schouders. Ze kleedt zich naar gelegenheid; in moderne casual stijl. Verpleegkundige in ouderenzorg. Gescheiden; een tienerdochter.

Zij houdt van: thuis relaxen, lezen (zelfontwikkeling), fröbelen, wandelen, fitness, theater, musical, bioscoop, markten of gewoonweg een dagje weg samen. Vakantie; een echte doe vakantie. Cultuur zien en beleven, liefst naar minder drukbezochte toeristische bestemmingen. Alles is bespreekbaar.

Zij zoekt: een positieve, humoristische en invoelende man, met beide benen op de grond. Iemand die echt iets te vertellen heeft en zegt wat hij denkt. Bonuskinderen groot en klein zijn bij haar zeer welkom. Toekomst; wezenlijke aandacht schenken, elkaar kunnen en willen stimuleren. Roken graag beperkt, zelf rookt ze niet en drinkt bij gelegenheid een wijntje of biertje. Leeftijd 40-55jr.

Aanvullende informatie

Dynamische, aandachtige, innemende en ondernemende vrouw; 1,73m. een zeer verzorgd voorkomen, slank postuur en half lang kastanjekleurig haar. Helder blauwe ogen en een brede glimlach. Ze kleedt zich in modern vrouwelijke stijl, bij gelegenheid passend. Werkzaam in scheepvaart. Gescheiden, twee uitwonende jongvolwassen kinderen.

Zij houdt van: alles in –op en rondom water(activiteiten), koken, creativiteit, spiritualiteit, gezelligheid; uit eten, terrasjes pakken, dagjes weg, bioscoop en samen nieuwe ervaringen opdoen. Vakantie: skiën, zonvakanties en ze staat open voor andere reissuggesties.

Zij zoekt: een behulpzaam, gezellige, ondernemende en respectvolle man. Iemand die steun en veilige haven kan bieden. Toekomst; uiting geven aan wederzijdse genegenheid, simpelweg genieten van elkaar. Graag beperkt of niet-rokend; zelf gebruikt ze een e-smoker. Een drankje erbij is gezellig. Leeftijd; 50-60jr.

Aanvullende informatie

Daadkrachtige, weloverwogen, sportieve en empathische vrouw; 1,73m. Slank postuur, een hartvormig gezicht, blauwe ogen en half lang lichtbruin haar. Ze kleedt zich overwegend casual modern, passend bij gelegenheid. Theoretisch & veelzijdig geschoold, werkzaam als planner. Gescheiden, twee inwonende kinderen.

Zij houdt van: koken, klussen, lezen (zelfontwikkeling), vinologie, (stijl)dansen, sport zoals spinning en krachttraining. Erop uit met de kinderen, wandelen, (race)fietsen en musea. Vakantie: een actieve reis of samen cultuurhistorie bewonderen in steden als Boedapest en Berlijn.

Zij zoekt: een verzorgde, betrouwbare en ondernemende man. Een man van zijn woord. Iemand met gelijkwaardige interesses; energiek en een sportieve instelling. Toekomst; elkaars klankbord kunnen zijn. Leunen en steunen op elkaar. Bonuskinderen zijn van harte welkom. Niet-rokend en een wijntje erbij is gezellig Leeftijd; 40-55jr.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 4

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!