40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen

Een levenslustige, humoristische, weloverwogen en romantische vrouw, met toegankelijke uitstraling. Ze heeft een volslank postuur, 1,66m.,grijs/bruine ogen en donkerbruin kort haar met lichte slag. Verzorgd en modern casual gekleed. Verzorgende IG; regelmatige werktijden. Gescheiden; twee inwonende kinderen.

Zij houdt van: haar kat, theater, uit eten, culturele uitstapjes, stads of natuurwandeling, citytrips. Boek lezen een gezellige sfeer in huis creëren. Uitstapjes naar waterrijke gebieden. Vakantie; landen rondom de Middellandse Zee, alsmede reissuggesties buiten Europa.

Zij zoekt: een zorgzame, zelfstandige, sociale en communicatieve man met humor. Een man die positief in het leven staat, normen & waarden zijn belangrijk. Bonus kids zeer welkom. Toekomst; elkaar versterken en stimuleren binnen een respectvolle duurzame relatie. Roken beperkt of liever niet, want zelf rookt ze niet. Een drankje graag met mate. Leeftijd 40-51jr.

Aanvullende informatie

Een ruimdenkende, zorgzame, zelfbewuste en kalme vrouw, met oprechte interesse. Ze heeft een volslank tot gezet postuur, heldere bruine ogen en half lang donkerbruin haar tot op de schouders. Ze kleedt zich naar gelegenheid; in moderne casual stijl. Verpleegkundige in ouderenzorg. Gescheiden; een tienerdochter.

Zij houdt van: thuis relaxen, lezen (zelfontwikkeling), fröbelen, wandelen, fitness, theater, musical, bioscoop, markten of gewoonweg een dagje weg samen. Vakantie; een echte doe vakantie. Cultuur zien en beleven, liefst naar minder drukbezochte toeristische bestemmingen. Alles is bespreekbaar.

Zij zoekt: een positieve, humoristische en invoelende man, met beide benen op de grond. Iemand die echt iets te vertellen heeft en zegt wat hij denkt. Bonuskinderen groot en klein zijn bij haar zeer welkom. Toekomst; wezenlijke aandacht schenken, elkaar kunnen en willen stimuleren. Roken graag beperkt, zelf rookt ze niet en drinkt bij gelegenheid een wijntje of biertje. Leeftijd 40-55jr.

Aanvullende informatie

Dynamische, aandachtige, innemende en ondernemende vrouw; 1,73m. een zeer verzorgd voorkomen, slank postuur en half lang kastanjekleurig haar. Helder blauwe ogen en een brede glimlach. Ze kleedt zich in modern vrouwelijke stijl, bij gelegenheid passend. Werkzaam in scheepvaart. Gescheiden, twee uitwonende jongvolwassen kinderen.

Zij houdt van: alles in –op en rondom water(activiteiten), koken, creativiteit, spiritualiteit, gezelligheid; uit eten, terrasjes pakken, dagjes weg, bioscoop en samen nieuwe ervaringen opdoen. Vakantie: skiën, zonvakanties en ze staat open voor andere reissuggesties.

Zij zoekt: een behulpzaam, gezellige, ondernemende en respectvolle man. Iemand die steun en veilige haven kan bieden. Toekomst; uiting geven aan wederzijdse genegenheid, simpelweg genieten van elkaar. Graag beperkt of niet-rokend; zelf gebruikt ze een e-smoker. Een drankje erbij is gezellig. Leeftijd; 50-60jr.

Aanvullende informatie

Daadkrachtige, weloverwogen, sportieve en empathische vrouw; 1,73m. Slank postuur, een hartvormig gezicht, blauwe ogen en half lang lichtbruin haar. Ze kleedt zich overwegend casual modern, passend bij gelegenheid. Theoretisch & veelzijdig geschoold, werkzaam als planner. Gescheiden, twee inwonende kinderen.

Zij houdt van: koken, klussen, lezen (zelfontwikkeling), vinologie, (stijl)dansen, sport zoals spinning en krachttraining. Erop uit met de kinderen, wandelen, (race)fietsen en musea. Vakantie: een actieve reis of samen cultuurhistorie bewonderen in steden als Boedapest en Berlijn.

Zij zoekt: een verzorgde, betrouwbare en ondernemende man. Een man van zijn woord. Iemand met gelijkwaardige interesses; energiek en een sportieve instelling. Toekomst; elkaars klankbord kunnen zijn. Leunen en steunen op elkaar. Bonuskinderen zijn van harte welkom. Niet-rokend en een wijntje erbij is gezellig Leeftijd; 40-55jr.

Aanvullende informatie

Een sportieve, enthousiaste vrouw met een open uitstraling. Ze kleedt zich casual, heeft groene ogen en kort donkerblond haar. Ze rookt niet en drinkt met mate. Werk op de financiële afdeling bij een gemeente, twee volwassen kinderen.

Zij houdt van: fietsen, badmintonnen, tennissen, wandelen, theater/museum, maar lekker op de bank een film of sport kijken vindt ze ook fijn. Heeft een brede muzieksmaak van klassiek tot pop. Op haar verlanglijstje staan nog andere landen in Verre Oosten of (Zuid) Amerika. Maar ook valt er nog genoeg te zien in Zuid Europa of gaat ze graag lekker weg met eigen caravan in Nederland.

Zij zoekt: een goed verzorgde, sportieve man met humor en een beetje zelfspot die ook houdt van gezelligheid, een (strand)wandeling maken en een terrasje pakken. Wederzijds respect voor elkaar en elkaars verleden. Geen baard, snor of tatoeages. Wel interesse in haar en haar dag tonen, iemand die een arm om haar heen slaat en waarmee ze weer leuke herinneringen kan gaan opbouwen

Aanvullende informatie

Een positieve, sprankelende, krachtige en gevoelige vrouw met een spontane uitstraling. Ze heeft een zeer verzorgd voorkomen, een normaal postuur en kort roodbruin haar met speels geblondeerde lok. Warme bruingroene kleur en een charmante glimlach van oor tot oor. Ze kleedt zich overwegend in modern vrouwelijke stijl, bij gelegenheid zakelijk passend. Zelfstandig ondernemer. Gescheiden; twee inwonende (puber)zoons.

Zij houdt van: wandelen met de hond, allerlei sportieve activiteiten zoals hardlopen, tevens interesse in bijv. skiën of snorkelen. In gezelschap erop uit, bijvoorbeeld met de auto toeren en zien waar je uitkomt, is helemaal haar ding. Leuk om richting de kust te gaan, voor een lunch of heerlijk loungen. Terrasjes, uit eten en/of naar de bioscoop. Vakantie; actieve (rond)reizen door Amerika of Azië, stedentrips of naar zonnige en/of culturele bestemmingen in Zuid-Europa.

Zij zoekt: een actieve, moderne en empathische familieman. Iemand waarbij spreekwoordelijk het glas halfvol is. Leuk om eventueel dezelfde interesses te hebben, maar nog veel belangrijker is om een gelijkwaardige levensvisie te delen. Toekomst; naar elkaar toe willen groeien, met ruimte en respect voor elkaars bezigheden. Niet-rokend en een drankje bij gelegenheid. Leeftijd 47-53jr.

Aanvullende informatie

Een doelgerichte, charmante en bevlogen vrouw met een rustige uitstraling. Ze heeft een zeer verzorgd voorkomen, een slank postuur en kort blond haar in boblijn. Helder blauwe ogen en een brede glimlach. Ze kleedt zich overwegend in modern vrouwelijke stijl, bij gelegenheid passend. Werkzaam in geüniformeerde dienstverlening. Weduwe; twee volwassen dochters.

Zij houdt van: lezen (thrillers), koken, sportieve activiteiten in de sportschool, lange afstanden wandelen, hardlopen, (race)fietsen, mountainbiken en gaat eigenlijk geen enkele (sportieve) uitdaging uit de weg. Groot sociaal netwerk, tevens fijn om rust en stilte op te zoeken. Een strandbezoek, naar een museum of gewoonweg een dagje erop uit vindt ze allemaal leuk om te ondernemen samen. Vakantie; reeds veel bewonderd in de wereld. Wandelvakantie in natuurrijke gebied zoals Ierland of een ski vakantie. Ze stelt zich volledig open voor andere suggesties, ook dichter bij huis.

Zij zoekt: een zelfbewuste en krachtige man met sportieve interesses. Iemand met ontwikkelde sociale vaardigheden en met relativeringsvermogen. Toekomst; Heerlijk om energie te mogen krijgen van elkaar, als je er beiden tijd en ruimte voor biedt. Graag beperkt of niet-rokend en een drankje met mate. Zelf rookt ze niet. Leeftijd 54-60jr.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 4

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!