40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen

Een levenslustige, spontane, humoristische en oplossingsgerichte vrouw met een energieke uitstraling. Ze heeft een volslank postuur, groen/bruine ogen en donkerbruin half lang haar met lichte slag. Ze kleedt zich modern casual en naar gelegenheid passend. Verpleegkundige (flexkracht). Gescheiden; twee uitwonende volwassen kinderen.

Zij houdt van: regelmatig sporten; bodypump. Sociale contacten, in gezelschap naar het theater, de bioscoop (bijv. thriller & feel good), dagjes weg of struinen in een kringloopzaak. Langere afstanden wandelen en zet zich actief in voor dierenwelzijn. Vakantie; een goede combi van zon, strand & cultuur. Zoals Canarische Eilanden, of Cuba.

Zij zoekt: een ruimdenkende, sociale, relativerende en optimistische dierenliefhebber. Iemand waarmee ze echt kan levelen en alles eerlijk kan bespreken. Toekomst; een gelijkwaardige relatie opbouwen waarin je je echt helemaal thuis voelt bij elkaar. Roken liever niet of beperkt, want zelf rookt ze niet en drinkt bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Belangstellende, zorgzame, ontwikkelingsgerichte en geestige vrouw met een aantrekkelijk en verzorgd voorkomen. Ze heeft een volslank postuur, blond half lang haar, sprekende ogen en draagt een bril met bescheiden montuur. Ze kleedt zich vrouwelijk en casual modern; passend bij gelegenheid. Gescheiden; twee kinderen & vier kleinkinderen. Theoretisch geschoold, vrijwilliger bij stervensbegeleiding.

Zij houdt van: lezen, spiritualiteit/zingeving, het theater, filmhuis films, (piano)muziekuitvoeringen, uitgebreid tafelen & uit eten. Sauna liefhebber, sportschool met regelmaat, musea (Rijks!), veel wandelen in de natuur, bij tijd en wijle op stilteretraite. Vakantie; ze is een landschapsmens; op pad met een camper door Europa, wintersport en haar ultieme reiswens is Antarctica.

Zij zoekt: een man die steun en troost biedt. Iemand die aardig is voor zijn medemens; harmonieus, vitaal, humoristisch en zelfstandig. Toekomst; er met hart & ziel voor elkaar zijn. Een gelijkwaardige relatie opbouwen en wie weet samen ooit samen in een knus dijkhuisje of op een boerenerf vertoeven. Leeftijd; 58-68 jaar. Wijntje geen bezwaar, niet-rokend.

Aanvullende informatie

Slanke vrouw met half lang blond haar, blauwe ogen en is vrouwelijk/stoer gekleed. Ze heeft humor, is energiek, ondernemend, kan zich goed inleven en staat positief in het leven. Ze heeft een bonus dochter waar ze een goede en liefdevolle band mee heeft. Duurzaam en kwalitatief leven is belangrijk voor haar. H.B.O. niveau, rookt soms, drinkt weinig tot geen alcohol.

Zij houdt van: (modern en stijl) dansen, de natuur in gaan, vliegeren aan zee, functioneel lui zijn, (VR) gamen, lekker koken en hier allemaal van genieten met de juiste partner. Jamsessies bezoeken, maar dit niet in een grote massa. Jazz, Motown, klassiek en jaren 80 muziek, het ligt er maar net aan in welke stemming ze is. Ze heeft al veel van Europa gezien en zou best nog wel Cuba & Brazilië of Zuid-Afrika willen bezoeken. Niet met de massa mee, maar bijvoorbeeld in een boomhut of eco lodge. Interactie hebben met de lokale bewoners. Als ze zich een beetje verveelt, kijkt ze een goede serie, documentaires of een goede film.

Zij zoekt: een man met (droge) humor, open minded en diepgang, waar ze een goed gesprek mee kan hebben en net zo makkelijk af en toe lekker gek mee kan doen. Hij heeft ook zijn eigen dingen; elkaar ook los kunnen laten. Elkaar blijven ontdekken en interesse hebben. Een plus als hij muzikaal/creatief is.

Word je blij van deze omschrijving en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Laat het ons weten en misschien ga jij het avontuur wel aan met deze interessante, mooie vrouw!

Aanvullende informatie

Een stralende, warme, ruimdenkende en toegankelijke vrouw, met een aantrekkelijke uitstraling. Ze heeft half lang (donker)blond haar, een volslank postuur en mooie lichtgrijze ogen. Ze kleedt zich naar gelegenheid; in moderne casual stijl. Zelfstandig ondernemer in de zorg. Een inwonende jongvolwassen dochter.

Zij houdt van: thuis chillen, lezen (spiritueel o.a.), popmuziek luisteren, wandelen met de hond, sociale contacten met vrienden, uit eten, sauna en gezellig een (lunch)terrasje pakken. Vakantie; een korte reis naar zonnige oorden zoals de Canarische Eilanden. Ook een stedentrip behoort tot de vele mogelijkheden samen.

Zij zoekt: een sociale, spontane, zorgzame en betrouwbare man. Iemand die open minded is en met gevoel voor empathie. Ze heeft een gelijkwaardige relatie voor ogen, waarbij je echt een aanvulling voor elkaar bent. Toekomst; hopelijk het unieke gevoel ervaren dat je bij wijze van spreken aan één blik genoeg hebt samen. Roken liever niet, want zelf rookt ze ook niet en drinkt zeer zelden alcohol.

Aanvullende informatie

Een sympathieke, positieve en gezellige vrouw, met een bescheiden uitstraling. Ze heeft een gezet postuur, warme bruine ogen, een mooie glimlach om haar mond en kort donkerbruin haar met lichte krul. Ze kleedt zich overwegend casual modern. Administratieve duizendpoot (MBO) Weduwe; twee uitwonende volwassen kinderen.

Zij houdt van: haar familie, tennissen met vrienden, legpuzzels maken, romans lezen, wandeling & fietstochtjes maken, uit eten en een terrasje pakken. Vakantie; ze houdt erg van nieuwe (reis)ervaringen opdoen en geniet van landen als Griekenland en Indonesië. Ook gaat ze graag samen met een caravan of camper op pad.

Zij zoekt: een betrouwbare, lieve, wilskrachtige en positieve man. Toekomst; geven en nemen. Geborgenheid bij elkaar ervaren en hopelijk samen oud worden. Roken liever niet of beperkt, want zelf rookt ze niet. Een drankje bij gelegenheid is gezellig.

Aanvullende informatie

Moderne, realistische en zorgzame vrouw van 1.70m met normaal postuur. Ze heeft kort grijzend haar met lichte slag en helblauwe ogen. Kleedt zich casual modern en vrouwelijk bij gelegenheid. Gepensioneerd horecamedewerkster. Weduwe; een zoon en ze is supertrotse oma.

Zij houdt van: haar speelse kat, gezellige muziek, denksportpuzzels maken, diverse handwerk bijv. haken, fietsen & “campinglife”. Vakantie; verblijf in haar chalet op de camping. Ze staat open voor andere reissuggesties; zoals een weekendje weg.

Zij zoekt: een actieve en sociale man die jong van geest is, maar bovenal eerlijk is. Toekomst; rustig de tijd nemen om elkaar goed te leren kennen. Erop uit gaan en genieten van het goede leven samen. Roken is niet bezwaarlijk, maar zelf rookt ze niet. Drankje erbij op z’n tijd is gezellig.

Aanvullende informatie

Daadkrachtige en initiatiefrijke vrouw van 1.68m met slank postuur. Ze heeft kort blond haar, blauwe ogen en is brildragend. Zeer verzorgd en kleurrijk gekleed. Weduwe, gepensioneerd winkelmedewerker (MBO)

Zij houdt van: muziek (SublimeFM), denksportpuzzels maken, inhoudelijke gesprekken & gevatte humor, uit eten gaan, terrasje "pakken", theater en/of muziekvoorstellingen. Vakantie; korte trip met overnachting in een hotel, bijv. “ouderwets” op de bonnefooi.

Zij zoekt: een humorvolle, eigentijdse en goed verzorgde man. Iemand met een medemenselijke instelling. Toekomst; heerlijk vooruitzicht om er samen op uit te gaan; fijn om te praten en te lachen samen. Leeftijd; 68-78 jaar. Roken niet bezwaarlijk, zelf rookt ze ook (buiten). Af en toe een drankje is gezellig.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 4

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!