fbpx
40PlusRelatie 1200

Slimme, rustige, bescheiden vrouw, 1m81 lang, normaal postuur, lang donkerblond golvend haar, dat ze los draagt. Verzorgd uiterlijk, niet veel make-up en casual gekleed. Universitair geschoold, werkt nu in Utrecht bij een organisatie die gerelateerd is aan de zorg.

Zij houdt van: gezelligheid, ontspanning, uit eten, terrasje, een goed gesprek, film, theater, wandelen en fietstochtjes. Ze laat het leven komen zoals het komt. Kijkt graag sport en nieuws op tv, houdt van sudoku’s oplossen of lekker rommelen in huis. Vakanties: liefst een combinatie van natuur, ontspanning en cultuur en het hoeft van haar niet elk jaar. In het verleden heeft zij mooie reizen gemaakt o.a. naar China, IJsland en India.

Zij zoekt: een lange, intelligente man met een verzorgd uiterlijk. Hij wil het samen gezellig hebben, dingen met elkaar delen en mooie gesprekken voeren. Hij heeft een normaal tot stevig postuur en wil ook graag een lat relatie opbouwen. Leeftijd 54-62 jaar. Afstand 30 km.

Aanvullende informatie

Vrolijke blonde vrouw van 1,78 m lang met sprekende blauwe ogen. Heeft een normaal, goed gevormd figuur en sportieve, vrouwelijke kleding, nette make-up en een jonge uitstraling. Woont met dochters, hond, kat en hamster in een vrijstaand huis met tuin. Werkzaam in management en organisatie bij overheidsinstanties. Ze heeft veel van de wereld gezien, reist graag. Ze kan dingen goed in perspectief zien en heeft respect voor haar medemens. Deze vrouw rookt niet en drinkt af en toe een wijntje. Ze is een levensgenieter, impulsief, een zorgzame moeder, dochter en vriendin. Ze is graag in de keuken, kookt uitgebreid en gevarieerd. Is nuchter en direct, communiceert met tact en respect, is creatief. Kleurrijk in kleding en inrichting van het huis. Heeft lef en is een doorpakker. Ze is geduldig en heeft een positieve instelling.

Zij houdt van: lekker eten, thuis of in een restaurant. Winkelen, afspreken met goede vriendinnen. Op stap met haar dochters en vakanties naar zonnige, (verre) bestemmingen. Actief bezig zijn, houdt van duiken en andere avontuurlijke bezigheden. Aan de andere kant ook lekker op de bank een serie kijken. Samen wandelen, diepe en onzinnige gesprekken gesprekken voeren. Samen lachen. Eerlijkheid is erg belangrijk, net als gelijkwaardigheid.

Zij zoekt: een relatie waarin ieder zichzelf kan zijn. Een man met humor die kan vertellen wat hem bezig houdt. Samen lief en leed delen. Deze man staat open voor haar kinderen en heeft een positieve kijk op het leven. Een Bourgondiër die actief is, zelfstandig is en zijn zaken op orde heeft. Zonder vooroordelen en klaar om nieuwe ervaringen op te doen. Een intelligente, niet rokende man die van dieren en klussen houdt.

Aanvullende informatie

Een vrolijke dame met eigen tussenwoning en tuin. Ze heeft blond haar, een boblijn met speelse krul, blauwe ogen, brildragend en tatoeage op rechter schouderblad. Volslank figuur, vrouwelijk en casual gekleed en 1,75 m lang. Geen kinderen en niet rokend. Geen huisdieren, ze vindt ze wel leuk. Ze drinkt graag een wijntje bij gelegenheid. Is zorgmedewerker, ook als vrijwilliger actief. Zij is: sociaal en zorgzaam. Maakt het graag gezellig en zorgt goed voor iedereen. Een nuchtere vrouw die zich ook op spiritueel gebied thuis voelt. Sterk karakter, weet wat ze wil. Betrokken, attent en trouw. Ze heeft het hart op de tong en is makkelijk in de omgang. Impulsief en ruimdenkend. Een vrolijke vrouw met humor die vol in het leven staat en in is voor spontane uitjes en activiteiten.

Zij houdt van: gezelligheid en warmte. Muziek, concerten en theater. Dansen en impulsieve acties. Ook huiselijkheid, het samen gezellig maken. Lezen, een serie of sport kijken op televisie. Yoga en meditatie om tot rust te komen. Stedentrips, zonvakanties en actieve vakanties. Een wandeling met afsluiting op het terras. Koken en een gezellige avond met vrienden. Jezelf zijn en respect hebben voor elkaars wensen en leefwijze.

Zij zoekt: een stoere man met eigen mening en zijn leven op orde. Hij heeft een normaal tot volslank postuur en een verzorgd voorkomen. Hij staat open voor nieuwe ervaringen en is zowel thuis, als in sociale omgevingen, een gezellige, eerlijke man. Hij is behulpzaam en betrokken, houdt van lekker en gezond eten en heeft ook eigen hobby’s en sociale contacten. Een man die attent is en meedenkt en het de ander graag naar de zin maakt.

Aanvullende informatie

Vriendelijke vrouw met open, sprekende blik. 1,68 m lang met blauw/groene ogen. Ze heeft een slank en fit lichaam, kleedt zich vrouwelijk en naar gelegenheid. Haar donkerblonde haar valt op haar schouders. Woont met kat in eigen benedenwoning in een rustige wijk. Geen kinderen. Sportdocente (pilates, karate, yoga). Rookt niet en drinkt af en toe een wijntje of biertje. Zij is: loyaal rustig, lief. Soms te geduldig, leert haar grenzen steeds beter stellen. Spiritueel en realistisch tegelijk. Heeft zelfinzicht en humor. Mooie vrouw, puur. Niet materialistisch. Sportief en creatief. Kijkt weinig tv, luistert veel naar de radio. Een danser, voelt zich prettig op de dansvloer en is tevreden over haar lichaam.

Zij houdt van: een actief leven. Rommelmarkten bezoeken en zelf meubeltjes opknappen. Schilderen en tekenen. Fotografie. Kinderverhaaltjes schrijven. Yoga, pilates, fietsen en wandelen. Met een boek op de bank of het strand(terras), tuinieren. Kleine livemuziek optredens. Op vakantie de omgeving verkennen, actief bezig zijn afgewisseld met rust en ontspanning.

Zij zoekt: een zelfstandige, mannelijke man met geduld en rust. Liefst iemand die kan koken en niet rookt. Kinderen zijn welkom. Een man die niet dominant is maar juist de ander respecteert en gelijkwaardig behandelt. Niet zeuren over kleine dingen. Open staan voor onbekende ervaringen. Hij houdt van muziek. Een persoon met eigen hobby’s en een positieve instelling.

Aanvullende informatie

Goedlachse, lieve en toegankelijke vrouw met volslank tot gezet postuur. Ze heeft kort grijs haar, blauwgrijze ogen, is brildragend en heeft een open uitstraling. Verzorgd en overwegend casual gekleed. Werkzaam bij een internationaal ingenieursbedrijf, geen kinderen. Mbo/Hbo-niveau.

Zij houdt van: haar familie, fotoalbums maken, Netflixen , lezen (thrillers), denksportpuzzels oplossen. Erop uit, dagjes weg en culturele/museale uitstapjes. Bioscoop, markten bekijken, theaterbezoek, relaxen op een terras, wandelen en ze geniet van diverse (pop)muziekconcerten. Vakantie; stedentips, cruisereizen zoals naar Noorwegen, Middellandse Zee en Noord-Amerika. Belangstelling voor Egypte en Midden-Oosten. Luxe kamperen in eigen land ook heel leuk om samen te doen, alles is mogelijk.

Zij zoekt: een humorvolle, ondernemende en sociale man met gevoel voor romantiek. Toekomst; een gelijkwaardige relatie opbouwen, met goede wisselwerking. Het maakt uiteindelijk niet uit waar, als het maar samen is. Een écht maatjesgevoel ervaren en op termijn wellicht samenwonend. Niet-rokend of graag beperkt; zelf rookt ze niet en drinkt sporadisch een drankje. Leeftijd 40-60jr.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...