40PlusRelatie 1200

Zij heeft halflang blond haar, grijs-groen-blauwe ogen, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd, casual en naar gelegenheid. Haar karakter is: serieus, zorgzaam, lief, attent, ondernemend, enigszins avontuurlijk en geïnteresseerd. Ze kan goed luisteren en is benieuwd naar het verhaal erachter. Verder heeft ze zeker ook humor, is zelfbewust, nuchter en je kunt van haar op aan. Soms kan zij een tikkeltje eigenwijs zijn. Sinds 3 jaar is zij single, heeft geen kinderen maar wat oudere kinderen van haar toekomstige partner zijn welkom. Daarnaast heeft zij een broer, zus en haar moeder nog. Haar eengezinswoning voldoet aan de eisen van de moderne tijd. Ze leeft bewust en is trots op haar duurzame verblijf. Haar werkzaamheden als zzp-er (op het terrein van duurzaam water), voert zij uit op projectbasis. Hbo.

Zij houdt van: koken, (wedstrijd)paardrijden, fietsen, zwemmen, theater, bioscoop, winkelen, musea, foodfestival, kasteeltuinen etc. Verder ook: stedentrips, vakanties en nieuwe dingen ontdekken.

Zij zoekt: een representatieve, mannelijke, verzorgde man met voldoende diepgang en inhoud, brede interesses, ondernemend, actief, eerlijk en met humor. Geven en nemen zijn in balans. Samen het leven delen, er voor elkaar willen zijn met ruimte voor eigen dingen.

Aanvullende informatie

Sportieve, slanke vrouw met halflang krullend bruin haar, blauwe ogen, casual gekleed. Gescheiden, 2 kinderen, landelijk ingerichte woning met tuin, werkt in het speciaal onderwijs. Ze is verzorgd, rustig, spontaan, geduldig, overleggend, gedreven, lief, kan over gevoel praten, is open, geniet ook van kleine dingen.

Zij houdt van: volleybal, tv kijken, lezen, tuinieren, is graag buiten, fietsen, wandelen, soms naar de kroeg.

Zij zoekt: een vlotte man, sociaal, lief, niet dominant, communicatief, niet egoïstisch, tijd voor opbouw relatie, elkaar niet opeisen, huiselijk, gelijkwaardig. Liever niet rokend en geen kleine kinderen.

Aanvullende informatie

Zij heeft lang bruin haar, bruine ogen, heeft een normaal postuur en is vrouwelijk en verzorgd gekleed. Zij is een leuke verschijning. Qua karakter is ze: eerlijk, nieuwsgierig, loyaal, zorgzaam, behulpzaam en ondernemend. Daarnaast heeft ze humor en je kunt van haar op aan. Soms kan ze een tikkeltje ongeduldig zijn. Rust vindt ze op zijn tijd belangrijk en heeft ze ook nodig. Ze woont in een modern en gezellig ingerichte woning. Heeft geen kinderen. Ze heeft een vaste baan voor 4 dagen in de week. Om balans te vinden is ze geïnteresseerd in spiritualiteit. Voor haar betekent dit: passie en bezieling.

Zij houdt van: sporten, wandelen in de natuur, lezen, muziek luisteren, uit eten. Met vrienden en vriendinnen ergens iets drinken, winkelen, een museum of concert bezoeken. Wat betreft vakanties: ze houdt van zon en zee, de combinatie van cultuur en rust. Met een leuke man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt: een verzorgde, attente, wereldse (met internationale ervaringen is een pré), en nieuwsgierige man. Als hij een man met inlevingsvermogen is en daarnaast een goede gesprekspartner, zou er zomaar een hele mooie relatie kunnen ontstaan.

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang blond/bruin haar, bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich casual en vrouwelijk. Qua karakter is ze: eerlijk, serieus, gevoelig, ondernemend en veerkrachtig. Verder heeft ze humor en houdt van gezelligheid. Ze woont met haar 3 bijna volwassen dochters in een ruime eengezinswoning. Ze heeft een leuke bijna fulltime baan, een auto en rookt niet.

Zij houdt van: een terrasje pakken, bowlen, dansen, paardrijden, fietsen en wandelen in de natuur ( is een buitenmens). Ook af en toe naar een festival, concert of musical. Vakanties brengt ze graag in de Zuid Europese landen door en staat open voor ideeën.

Zij zoekt: een man die 100% voor elkaar wil gaan, een soulmate, zelfverzekerd, serieus, eerlijk, betrouwbaar, respectvol en ondernemend. Hij heeft humor heeft en denkt oplossingsgericht. Een pré is het wanneer hij een dierenvriend is. Beiden mogen ook hun eigen dingen hebben.

Aanvullende informatie

Slanke vrouw, lang bruin haar, bruine ogen, 1.76m lang, casual gekleed, verzorgd uiterlijk. Uit elkaar, geen kinderen, kat, eigen hoekwoning landelijk ingericht, verpleegkundige, rookt soms. (HBO). Ze is een doorzetter, doelgericht, makkelijk in de omgang, zorgzaam, zelfreflectie, vrouwelijk, rustig, trekt er graag op uit.

Zij houdt van: tuinieren, wandelen met een hond, uitgaan met vriendinnen of naar familie, shoppen, terrasje pakken, uit eten, festival, concert, theater, film, fair, braderie en weekendjes weg.

Zij zoekt: een zelfverzekerde man, eigen mening, voegt iets toe, geen meeloper, man-man, ondernemend type, geen bankzitter, geen kinderen waar rekening mee gehouden moet worden, normaal postuur, >1.80m, liever geen roker.

Aanvullende informatie

Zij is een sociale vrouw, een harde werker, resultaat- en klantgericht, onafhankelijk, empathisch, doorzetter, soms ongeduldig, weet wat zij wil en is een mensenmens. Ze ziet er goed uit, is 1,67 meter, heeft een normaal postuur, halflang blond haar, groene ogen, een leuke lach, gebruikt lichte make-up en haar kledingstijl is naar gelegenheid en altijd verzorgd en vrouwelijk. Ze presenteert zich op een vriendelijke en zelfverzekerde wijze, is gastvrij, opgewekt, positief, duidelijk en praat makkelijk over diverse onderwerpen en stelt zich open op. Ze heeft geen kinderen. Rookt niet, drinkt af en toe een glas witte wijn of een biertje en is in het bezit van een auto. Ze heeft een hond en een kat. Ze werkt als Sales Manager bij een groot internationaal bedrijf.

Zij houdt van: lekker koken voor voor grote groepen mensen, realistisch schilderen met acrylverf, het lezen van fantasie verhalen en historische romans, wandelen met de hond, uit eten gaan, een drankje drinken op een terras, concerten bijwonen, naar het theater of de bioscoop gaan en haar sociale contacten bijhouden. Ze is gek op dansen en doet dit in diverse stijlen waaronder latin, jazz en klassiek. Haar muziekvoorkeur gaat uit naar rock en rustige loungemuziek. Ze gaat graag op reis en maakt dan de combinatie van relaxen en cultuur bezichtigen, wandelen, varen zowel dicht bij huis als de verre bestemmingen. Ook stedentrips maken vindt zij leuk.

Zij zoekt: een man die, net als zij, normen en waarden belangrijk vindt. Hij ziet er verzorgd uit, houdt van dieren, is ondernemend, wil er graag op uit in binnen- en buitenland, is sociaal, eerlijk, heeft gevoel voor humor, is breed georiënteerd en een gezellige prater.

Aanvullende informatie

Zij heeft een vrouwelijk figuur, lang bruin haar, een kaarsrecht wit gebit en een lieve lach. Ze draagt lichte make-up, ziet er altijd verzorgd uit en draagt graag vrouwelijke kleding en hoge hakken. Haar karakter is te omschrijven als sociaal, enthousiast, vrolijk, zachtaardig maar geeft wel aan wat ze wil, behulpzaam, positief en respectvol. Ze oordeelt niet snel en wordt blij van haar kinderen en van positieve mensen om zich heen.

Zij houdt van: boeken lezen in de genres thrillers en romantisch drama. Op televisie houdt ze de actualiteiten bij, kijkt naar een documentaire of films in de genres thrillers en horror. Ze is gek op lekker eten en vindt het heerlijk om voor haar vrienden te koken. Ze houdt van muziek, dansen en uitgaan en is regelmatig te vinden op een festival. Ook vindt ze het leuk om naar een musical, het theater, de bioscoop of naar de sauna te gaan. Met de hond gaat ze lekker wandelen in het bos. Wekelijks krijgt ze thuis pianoles en oefent hiervoor ook in haar vrije tijd. Wat betreft vakanties is ze ondernemend! Ze wil graag de wereld zien en ontdekken, is avontuurlijk. Liggend op een strandbed zul je haar niet snel vinden maar als ze daar dan toch is dan gaat ze graag snorkelen. Houdt van vakanties met enig comfort. Verder werkt ze 32 uur per week bij een bedrijf in Noord-Limburg en is financieel onafhankelijk. Ze woont in een ruime nieuwbouwwoning die zij sfeervol heeft ingericht.

Zij zoekt: Een ondernemende man, hij is verzorgd, sociaal, intelligent en op zijn tijd charmant. Heel prettig als hij gevoel voor humor heeft en een leuke gesprekspartner is.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!