40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen

Zij heeft lang bruin haar, bruine ogen, heeft een normaal postuur en is vrouwelijk en verzorgd gekleed. Zij is een leuke verschijning. Qua karakter is ze: eerlijk, nieuwsgierig, loyaal, zorgzaam, behulpzaam en ondernemend. Daarnaast heeft ze humor en je kunt van haar op aan. Soms kan ze een tikkeltje ongeduldig zijn. Rust vindt ze op zijn tijd belangrijk en heeft ze ook nodig. Ze woont in een modern en gezellig ingerichte woning. Heeft geen kinderen. Ze heeft een vaste baan voor 4 dagen in de week. Om balans te vinden is ze geïnteresseerd in spiritualiteit. Voor haar betekent dit: passie en bezieling.

Zij houdt van: sporten, wandelen in de natuur, lezen, muziek luisteren, uit eten. Met vrienden en vriendinnen ergens iets drinken, winkelen, een museum of concert bezoeken. Wat betreft vakanties: ze houdt van zon en zee, de combinatie van cultuur en rust. Met een leuke man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt: een verzorgde, attente, wereldse (met internationale ervaringen is een pré), en nieuwsgierige man. Als hij een man met inlevingsvermogen is en daarnaast een goede gesprekspartner, zou er zomaar een hele mooie relatie kunnen ontstaan.

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang blond/bruin haar, bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich casual en vrouwelijk. Qua karakter is ze: eerlijk, serieus, gevoelig, ondernemend en veerkrachtig. Verder heeft ze humor en houdt van gezelligheid. Ze woont met haar 3 bijna volwassen dochters in een ruime eengezinswoning. Ze heeft een leuke bijna fulltime baan, een auto en rookt niet.

Zij houdt van: een terrasje pakken, bowlen, dansen, paardrijden, fietsen en wandelen in de natuur ( is een buitenmens). Ook af en toe naar een festival, concert of musical. Vakanties brengt ze graag in de Zuid Europese landen door en staat open voor ideeën.

Zij zoekt: een man die 100% voor elkaar wil gaan, een soulmate, zelfverzekerd, serieus, eerlijk, betrouwbaar, respectvol en ondernemend. Hij heeft humor heeft en denkt oplossingsgericht. Een pré is het wanneer hij een dierenvriend is. Beiden mogen ook hun eigen dingen hebben.

Aanvullende informatie

Slanke vrouw, lang bruin haar, bruine ogen, 1.76m lang, casual gekleed, verzorgd uiterlijk. Uit elkaar, geen kinderen, kat, eigen hoekwoning landelijk ingericht, verpleegkundige, rookt soms. (HBO). Ze is een doorzetter, doelgericht, makkelijk in de omgang, zorgzaam, zelfreflectie, vrouwelijk, rustig, trekt er graag op uit.

Zij houdt van: tuinieren, wandelen met een hond, uitgaan met vriendinnen of naar familie, shoppen, terrasje pakken, uit eten, festival, concert, theater, film, fair, braderie en weekendjes weg.

Zij zoekt: een zelfverzekerde man, eigen mening, voegt iets toe, geen meeloper, man-man, ondernemend type, geen bankzitter, geen kinderen waar rekening mee gehouden moet worden, normaal postuur, >1.80m, liever geen roker.

Aanvullende informatie

Zij is een sociale vrouw, een harde werker, resultaat- en klantgericht, onafhankelijk, empathisch, doorzetter, soms ongeduldig, weet wat zij wil en is een mensenmens. Ze ziet er goed uit, is 1,67 meter, heeft een normaal postuur, halflang blond haar, groene ogen, een leuke lach, gebruikt lichte make-up en haar kledingstijl is naar gelegenheid en altijd verzorgd en vrouwelijk. Ze presenteert zich op een vriendelijke en zelfverzekerde wijze, is gastvrij, opgewekt, positief, duidelijk en praat makkelijk over diverse onderwerpen en stelt zich open op. Ze heeft geen kinderen. Rookt niet, drinkt af en toe een glas witte wijn of een biertje en is in het bezit van een auto. Ze heeft een hond en een kat. Ze werkt als Sales Manager bij een groot internationaal bedrijf.

Zij houdt van: lekker koken voor voor grote groepen mensen, realistisch schilderen met acrylverf, het lezen van fantasie verhalen en historische romans, wandelen met de hond, uit eten gaan, een drankje drinken op een terras, concerten bijwonen, naar het theater of de bioscoop gaan en haar sociale contacten bijhouden. Ze is gek op dansen en doet dit in diverse stijlen waaronder latin, jazz en klassiek. Haar muziekvoorkeur gaat uit naar rock en rustige loungemuziek. Ze gaat graag op reis en maakt dan de combinatie van relaxen en cultuur bezichtigen, wandelen, varen zowel dicht bij huis als de verre bestemmingen. Ook stedentrips maken vindt zij leuk.

Zij zoekt: een man die, net als zij, normen en waarden belangrijk vindt. Hij ziet er verzorgd uit, houdt van dieren, is ondernemend, wil er graag op uit in binnen- en buitenland, is sociaal, eerlijk, heeft gevoel voor humor, is breed georiënteerd en een gezellige prater.

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang donkerbruin haar en groen/bruine ogen, is licht getint omdat zij een Spaanse vader heeft. Verder een normaal postuur, kleedt zich naar gelegenheid en maakt een vrouwelijke indruk. Zij lijkt jonger dan dat zij is. Qua karakter is zij: open, eerlijk, betrouwbaar, energiek, creatief, serieus, behulpzaam en soms temperamentvol. Zij heeft ook een luisterend oor. Uit een huwelijk van 3 jaar heeft zij één volwassen uitwonende dochter. Haar leuke eengezinswoning heeft zij sfeervol ingericht. Haar werkzaamheden bestond uit modellen- en mannequinwerk.

Zij houdt van: tuinieren, decoreren in huis, koken (Spaans, Italiaans, Indisch, Japans, Frans enz.), ergens iets eten/drinken, boswandelingen, uitstapjes en regelmatig fietsen.

Zij zoekt een: knuffelbeer, gezelligheidsmens, goede gesprekspartner en dierenvriend. Daarnaast heeft hij een luisterend oor, kan hij aandacht geven, is romantisch en attent. Geen kroegtijger of materialistische man. Een pré is het als hij een tuinliefhebber is. Samen van alles ondernemen en 100% voor elkaar gaan. Zij heeft een auto en een kat (houdt van huisdieren maar niet van honden.

Aanvullende informatie

Een vlotte en sprankelende vrouw om te zien, 1.65m, met natuurlijk gekruld bruin haar, mooie blauwe ogen, een glad gezicht en een normaal postuur. Haar kledingstijl is altijd verzorgd en varieert van vrouwelijk tot stoer. Ze is een harde werker, doorzetter, opgewekt, positief, zorgzaam, een mensenmens, behulpzaam, af en toe een gangmaker, vrouwelijk, gevoelig, empatisch en leer- en nieuwsgierig en weet goed wat zij wel en niet wil. Rookt niet en drinkt bij gelegenheid een Bacardi cola of een whisky.
2 uitwonende en studerende kinderen. Ze volgt een opleiding tot IG verpleegkundige. Na de zomer gaat ze haar 3e studiejaar in en is vastbesloten om haar diploma te halen.

Zij houdt van: dieren, een flink stuk wandelen, gaat graag uit eten, ergens een borrel drinken, en soms naar de sauna, bioscoop, een concert of festival. Voor wat betreft vakanties gaat haar voorkeur uit naar warme landen en maakt daar de combinatie van strand en cultuur. Ook stedentrips maken en op cruise gaan vindt ze leuk.

Zij zoekt: een belangstellende en sociale man. Hij is eerlijk en trouw en wil zich inzetten voor een relatie want dat doet zij ook.

Aanvullende informatie

Mooie vrouw, slank, naar gelegenheid gekleed, mooie lach, groene ogen, lang blond haar. Gescheiden, 2 oudere kinderen. Ze is onderneemster en woont in statig loft. Rookt niet, drinkt wijntje of biertje voor de gezelligheid.
Ze is amicaal, impulsief, enthousiast, pittig, zorgzaam, gevoelsmens, sociaal, oplossingsgericht, optimistisch. Ze wordt blij van luxe, aandacht krijgen en van haar werk.

Zij houdt van: sporten, skiën, fietsen, wandelen, dansen en uitgaan. Ze is gek op watersport en ze kan golfen. Ze is geïnteresseerd in alles wat met creativiteit te maken heeft.

Zij zoekt: een energieke, optimistische man die actief in het leven staat, aandacht gevend. Hij is gepassioneerd, sportief, een krachtige persoonlijkheid, bourgondisch en amicaal. Haar voorkeur gaat uit naar een ondernemer, tot 60 jaar, normaal postuur en casual, sportief, klassiek gekleed. Ze valt op 'n man met lichte ogen.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!