40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen

Mooie vrouw, slank, naar gelegenheid gekleed, mooie lach, groene ogen, lang blond haar. Gescheiden, 2 oudere kinderen. Ze is onderneemster en woont in statig loft. Rookt niet, drinkt wijntje of biertje voor de gezelligheid.
Ze is amicaal, impulsief, enthousiast, pittig, zorgzaam, gevoelsmens, sociaal, oplossingsgericht, optimistisch. Ze wordt blij van luxe, aandacht krijgen en van haar werk.

Zij houdt van: sporten, skiën, fietsen, wandelen, dansen en uitgaan. Ze is gek op watersport en ze kan golfen. Ze is geïnteresseerd in alles wat met creativiteit te maken heeft.

Zij zoekt: een energieke, optimistische man die actief in het leven staat, aandacht gevend. Hij is gepassioneerd, sportief, een krachtige persoonlijkheid, bourgondisch en amicaal. Haar voorkeur gaat uit naar een ondernemer, tot 60 jaar, normaal postuur en casual, sportief, klassiek gekleed. Ze valt op 'n man met lichte ogen.

Aanvullende informatie

Zij heeft een vrouwelijk figuur, lang bruin haar, een kaarsrecht wit gebit en een lieve lach. Ze draagt lichte make-up, ziet er altijd verzorgd uit en draagt graag vrouwelijke kleding en hoge hakken. Haar karakter is te omschrijven als sociaal, enthousiast, vrolijk, zachtaardig maar geeft wel aan wat ze wil, behulpzaam, positief en respectvol. Ze oordeelt niet snel en wordt blij van haar kinderen en van positieve mensen om zich heen.

Zij houdt van: boeken lezen in de genres thrillers en romantisch drama. Op televisie houdt ze de actualiteiten bij, kijkt naar een documentaire of films in de genres thrillers en horror. Ze is gek op lekker eten en vindt het heerlijk om voor haar vrienden te koken. Ze houdt van muziek, dansen en uitgaan en is regelmatig te vinden op een festival. Ook vindt ze het leuk om naar een musical, het theater, de bioscoop of naar de sauna te gaan. Met de hond gaat ze lekker wandelen in het bos. Wekelijks krijgt ze thuis pianoles en oefent hiervoor ook in haar vrije tijd. Wat betreft vakanties is ze ondernemend! Ze wil graag de wereld zien en ontdekken, is avontuurlijk. Liggend op een strandbed zul je haar niet snel vinden maar als ze daar dan toch is dan gaat ze graag snorkelen. Houdt van vakanties met enig comfort. Verder werkt ze 32 uur per week bij een bedrijf in Noord-Limburg en is financieel onafhankelijk. Ze woont in een ruime nieuwbouwwoning die zij sfeervol heeft ingericht.

Zij zoekt: Een ondernemende man, hij is verzorgd, sociaal, intelligent en op zijn tijd charmant. Heel prettig als hij gevoel voor humor heeft en een leuke gesprekspartner is.

Aanvullende informatie

Zij heeft grijs/blauwe ogen en kort peper/zoutkleurig haar. Verder heeft ze een normaal postuur, kleedt zich casual en verzorgd en naar gelegenheid. Qua karakter is zij: sociaal, standvastig, eerlijk, vitaal, ondernemend en energiek. Zij heeft het hart op de tong, heeft doorzettingsvermogen en is een harde werkster. Ze is zelfstandig ondernemer en heeft 3 volwassen uitwonende kinderen. Roken doet ze niet (man mag een matige roker zijn), drinkt met mate en heeft een auto.

Zij houdt van: dansen, fietsen, fitness, uit enz. eten, ergens iets drinken, bioscoop. De vakanties bracht zij door in: Oostenrijk, Engeland en op de Canarische Eilanden.Zij staat open voor ideeën, waaronder ook weekendjes weg.

Zij zoekt: een attente, vitale, ondernemende, sympathieke en enigszins representatieve man. Verder heeft hij humor, is begripvol en houdt van een goed gesprek.

Aanvullende informatie

Zij heeft lange blonde haren en grijs/blauwe ogen. Een normaal/volslank postuur en kleedt zich naar gelegenheid. Ze is spontaan, extravert, energiek, eerlijk, betrouwbaar, integer en serieus. Ook heeft zij humor maar is wel soms een beetje chaotisch. Verder is ze een ondernemend type, heeft geen 9 tot 5 mentaliteit maar kan ook wel huiselijk zijn. Deze aantrekkelijke vrouw heeft geen kinderen en zou met de juiste man nog wel een kind willen.

Zij houdt van: muziekevenementen, bioscoop, uit eten, ergens iets drinken, terrasje pakken. En zij is zangeres in een band waarmee ze wekelijks repeteert. Qua vakanties staat ze open voor ideeën, heeft diverse (Europese) landen al bezocht.

Zij zoekt een: eerlijke, betrouwbare, actieve, energieke en attente man. Hij is een goede gesprekspartner en een levensgenieter. Ze heeft een auto, een motorrijbewijs, en houdt van huisdieren en … een wijntje.

Aanvullende informatie

Zij is een leuk uitziende vrouw met halflang roodbruin haar en groen-blauwe ogen. Heeft een normaal postuur en kleedt zich vrouwelijk en verzorgd. Zij is lief, eerlijk, ondernemend, loyaal en serieus. Toch ook met humor, een eigen mening en af en toe wat onzekerheid. Zij rookt niet, drinkt graag een wijntje, heeft een auto en een kat.

Haar prachtige moderne appartement heeft ze landelijk en gezellig ingericht. Zij is lang getrouwd geweest en heeft 3 volwassen uitwonende kinderen en 3 kleinkinderen.

Zij houdt van: schouwburg, workshops, musea, muziekevenementen, fitness, lezen, leuke series op t.v. maar is ook maatschappelijk betrokken. Ook houdt ze van reizen, vakanties en heeft al één en ander van de wereld gezien.

Zij zoekt: een man met een sterke persoonlijkheid, normaal tot volslank postuur, verzorgd uiterlijk, reislustig en initiatief nemend. Daarnaast is wederzijds respect, onafhankelijkheid en zelfstandigheid belangrijk. Een man die midden in het leven staat.

Aanvullende informatie

Zij heeft een normaal postuur, kleedt zich vrouwelijk, verzorgd en naar gelegenheid, heeft grijs/groene ogen en kort donkerblond haar. Haar karakter is: geduldig, standvastig, serieus en eerlijk. Zij heeft daarnaast humor, verantwoordelijkheidsgevoel en relativeringsvermogen. Verder is zij zachtaardig, spontaan en stijlvol. Ze is lang getrouwd geweest, heeft 4 volwassen, uitwonende kinderen. Zij heeft een goede part time baan.

Zij houdt van: lezen, tekenen/schilderen, programma’s met woon-, tuin- en reisthema’s. Is ook maatschappelijk betrokken. Verder houdt ze van wandelen, fietsen, bioscoop, schouwburg, uit eten, dagtochtjes en stedentrips.

Zij zoekt: een stabiele, initiatief nemende, zowel ondernemende als huiselijke man die wederzijds respect en acceptatie hoog in het vaandel heeft. Samen fijn kunnen praten vindt zij belangrijk. Een niet rokende man heeft haar voorkeur.

Aanvullende informatie

Een leuke vlotte vrouw om te zien. Ze ziet er jonger uit dan haar kalenderleeftijd en heeft een glad gezicht, mooie huid en een leuke lach. Ze heeft een kort krullend kapsel in een hazelnoot bruine tint en kleedt zich casual, vrouwelijk en een beetje stoer. Ze heeft een goed en vrouwelijk figuur en maakt zich licht op. Haar karakter is het beste te omschrijven als positief, enthousiast, sensitief, soms een beetje gek, gastvrij, ze heeft gevoel voor humor, is een doorzetter, loyaal en eerlijk. Ze drinkt dagelijks een wijntje en rookt niet. Samen met haar hond en kat woont ze in een leuke woonwijk in een geschakelde woning met een ruime tuin. Ze heeft haar huis modern en met design meubels ingericht. Het is persoonlijk, sfeervol met wat rode accenten.

Zij houdt van: een goed boek of vakgerelateerde literatuur lezen en ze volgt een cursus Spaans. Op televisie kijkt ze onder andere naar de actualiteiten en voetbalwedstrijden van PSV.
Wandelen met de hond, een borrel drinken in een gezellige kroeg, uit eten, naar de bioscoop, festivals bezoeken en spa's bezoeken.
Voor wat betreft vakanties gaat haar voorkeur uit naar zonnige bestemmingen en dan een combinatie van strand en cultuur. Ook stedentrips vindt zij leuk om te doen.

Zij zoekt: een vlotte, positief ingestelde, humorvolle, sociale en ondernemende man. Fijn als hij, net als zij, van muziek en dansen houdt.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!