40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen

Slanke, goed verzorgde, sportieve vrouw met groen/blauwe ogen, lang donker blond haar en kleedt zich klassiek/sportief. Leuke baan (Hbo) waar ze veel voldoening uit haalt. Ze is bescheiden en zorgzaam, maar kan ook koppig en vasthoudend zijn. Genoeg inzicht om ook haar mening weer bij te stellen. Ze is rustig, sociaal en kan zich goed inleven. Ze woont in een sfeervolle woning zonder huisdieren. Rookt niet en drinkt bij gelegenheid een wijntje.

Zij houdt van: de natuur in gaan, hardlopen, fietsen en wandelen. Lezen, een leuke Nederlandse of Scandinavische serie kijken, gezelligheid creëren in huis. Bezoeken van bioscoop, theater of lekker ergens een hapje eten. Het liefst boekt ze meerdere keren per jaar kortere vakanties en stedentrips. Dan verblijft ze in een appartement, huurt een auto en gaat de omgeving verkennen.

Zij zoekt: een verzorgde man die midden in het leven staat. Hij is empathisch en integer. Houdt van de natuur en leuk als hij sportief is. Vindt het ook belangrijk om een eigen leven te behouden en is niet claimend. Samen een liefdevolle relatie opbouwen met wederzijds respect. Hbo denk niveau. Niet rokend. Leeftijd 54-68 jaar.

Aanvullende informatie

Evenwichtige, warme, ondernemende vrouw met half lang blond haar en blauwe ogen, 1.68m. Verzorgd, vrouwelijk / casual gekleed. Gescheiden en 2 volwassen (uitwonende) zoons waar ze prima contact mee heeft. Ze woont in een gezellige vrijstaande woning met landelijke stijl waar ze geniet van het buitenleven. Ze rookt niet, maar houdt wel van een wijntje. Ze is spontaan, en een goede gesprekspartner.

Zij houdt van: wandelen, natuur, reizen, musea, uit eten gaan en/of een terrasje pakken voor een lekker wijntje. Qua vakanties houdt ze van warmere landen. Een combinatie van relaxen en de natuur en cultuur leren kennen. De eilanden in Nederland vindt ze prachtig. Op het water vertoeven vindt ze ook heerlijk. Verder houdt zij van samen tuinieren, koken en in of om het huis bezig zijn.

Zij zoekt: Een vriendelijke, volwassen man met zijn leven op de rit. Hij heeft humor is ondernemend en deelt dezelfde interesses als zij zelf. Roken mag, al doet ze dit zelf niet. Leeftijd 57/64.

Drankje samen, GEZELLIG.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!