40PlusRelatie 1200

Zij heeft bruine ogen, kort grijs/zwart haar, een normaal postuur en kleedt zich casual en verzorgd. Haar karakter is: open, eerlijk, bescheiden, rustig, flexibel, zorgzaam, respectvol en serieus. Zij heeft ook humor, een sterke persoonlijkheid en kan soms een tikkeltje eigenwijs zijn. Ze heeft lang samengewoond en heeft één volwassen zoon. Haar bovenwoning heeft zij gezellig en kleurrijk ingericht.

Zij houdt van: muziek luistern. Haar muzieksmaak is breed en zij kan saxofoon spelen. Verder houdt ze van: koken, een goede film kijken, zingen in een koor, volksdansen, bioscoop, sauna en wandelen. Qua vakanties heeft zij al e.e.a. van de wereld gezien. Met een leuke man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt: een begripvolle, open, eerlijke, attente en lieve man die een luisterend oor biedt, leuke (verassende) ideeën heeft, initiatief neemt en… diepgang heeft. Ze rookt niet.

Aanvullende informatie

Snelle, temperamentvolle, vrouw, recht door zee, aanpakker, doorzetter, gelijkmatig, ook kwetsbaar, zich veilig voelen om goed te kunnen functioneren en communiceren is belangrijk voor haar. Ze is volslank, heeft blauwe ogen, half lang donkerbruin haar, draagt een opvallende bril, kleedt zich casual. Hbo/universitair/niet rokend.

Zij houdt van: haar twee dochters (7 jaar en 8 maanden oud), lezen van romans, studiemateriaal, levensbeschouwelijke boeken, creatief bezig zijn zoals verven, borduren, (samen) klussen in huis, sauna, dierentuin, zwemmen, museumbezoek. Vakanties binnen Europa, mag op camping of thuis is ook o.k. Ze houdt van rust.

Zij zoekt: een partner die: rustig en zorgzaam is, kan communiceren (ook luisteren), doorzetter, positief is en een grote liefde voor het gezin heeft, huiselijk is. Ze omschrijft het heel mooi: samen zoeken naar de goede weg om gelukkig te zijn en een rustig en stabiel (gezins)leven te leiden. Fijn als hij HBO of Universitair is opgeleid, niet rookt, zich kan vinden in de normen en waarden van het christelijke geloof en leeftijd tussen 40-50 heeft. Ze ziet uit naar een fijn, compleet, gezin.

Aanvullende informatie

Levenslustige vrouw met warme uitstraling, bruine ogen, donkerbruin halflang haar, ze maakt een heel verzorgde indruk. Ze kleedt zich naar gelegenheid, van jurkje met hakje, tot spijkerbroek met blouse, maar altijd verzorgd. Kernwoorden die haar karakter weergeven: opgewekt, positief, diepgang, eigen mening, levenslustig, integer, normen en waarden zijn belangrijk voor haar, romantisch, zorgzaam, aandacht voor de ander, genieten van vrienden, maar 1 op 1 afspreken vindt ze ook belangrijk. Ze is gescheiden, heeft twee zoons die nu 19 en 21 jaar zijn. Haar band met de vader van haar kinderen is goed en ze is blij dat de kinderen de ene week bij hem en de andere week bij haar zijn. Huisdieren heeft ze niet. Roken doet ze niet, wel drinkt ze af en toe een wijntje of een biertje. Ze werkt met plezier als management assistente bij een internationaal bedrijf en ze gaat starten met een studie Master Secretary Management.

Zij houdt van: lezen, ze neemt ook deel aan lezersclub en ze leest dan meestal romans, eten koken met alles wat daar bij hoort, boodschappen doen, eten voorbereiden en uiteindelijk samen gezellig tafelen. Ze gaat ook graag uit eten en met vrienden afspreken daar geniet ze ook van. Ze speelt golf en bezoekt musea. Van Europa heeft ze veel landen gezien, zoals Frankrijk, Spanje, Italië, maar ook in Amerika heeft ze rondgetrokken. Stedentrips kan ze ook van genieten.

Zij zoekt: een partner die zich herkent in de volgende aspecten: humor, aandacht voor de ander, integer, optimist, diepgang, ondernemend. Ze vindt een levenspartner een verrijking in haar leven en ze wil graag de leuke, maar ook de minder leuke dingen van het leven delen. Leeftijd vindt ze van ondergeschikt belang, samen kunnen delen en sparren over de dingen in het leven is voor haar belangrijker. Heb je MBO+/HBO/ Universitair niveau en bij voorkeur niet rokend? Ze kijkt naar je uit!

Aanvullende informatie

Zij heeft groene ogen en halflang bruin haar, een normaal tot volslank postuur en kleedt zich casual en naar gelegenheid. Qua karakter is zij: sociaal, open, spontaan en sympathiek. Soms kan zij druk zijn en soms verlegen. Zij treedt niet graag op de voorgrond maar kan wel een groep mensen op gang helpen. Zij heeft een gevoelige en kwetsbare kant, durft haar mening te geven en voert graag een open en goed gesprek met diepgang. Verder heeft zij humor en lacht graag om te ontspannen. Zij is een levensgenieter, heeft oog voor de medemens en is zorgzaam en onbaatzuchtig. Met haar familie heeft zij een hele hechte band. Zelf heeft zij geen kinderen. Haar eengezinswoning heeft zij modern en gezellig ingericht.

Zij houdt van: lezen, puzzelen op ipad en sport- en detectives op t.v. Uiteraard ook het nieuws en de actualiteiten want zij is breed geïnteresseerd en maatschappelijk betrokken. Buitenshuis: leuke baan als welzijnsbegeleider in dagdienst (doordeweekse dagen) en enkele uren per week als begeleider in sportcentrum (Hbo). Met vriendinnen en familie: bioscoop, theater, strand en ergens iets eten of drinken. Zij is geen kroegtijger. Sportiviteit: recreatief fietsen, wandelen en supporter betaald voetbalclub. Wat vakanties betreft: is in Canada, Zuid-Afrika, Amerika, Thailand en Cuba geweest en heel veel hoofdsteden bezocht. Zij staat open voor leuke ideeën.

Zij zoekt een: zelfstandige, ondernemende, sociale, behulpzame, communicatieve en initiatief nemende man met diepgang, die een goede gesprekspartner is. Geven en nemen zijn bij hem in balans en hij heeft humor. Samen een gelijkwaardige relatie opbouwen met ruimte voor eigen dingen. Ieder kan zichzelf zijn. Thuis de rust en gezelligheid vinden en plannen maken om te gaan ondernemen.

Aanvullende informatie

Zij heeft kort donker haar, een normaal/volslank postuur en grijs/blauwe ogen. Zij kleedt zich verzorgd/modern. Karakter: behulpzaam, betrouwbaar, rustig, empathisch, energiek, ondernemend, reislustig, enthousiast en trouw. Biedt ook een luisterend oor, is geduldig tot haar grens bereikt is. Zij heeft samen gewoond maar heeft geen kinderen. Ze woont in een leuke eengezinswoning, modern en gezellig ingericht. Leest en kookt graag. Buitenshuis heeft zij haar werk met dementerende mensen in onregelmatige diensten. Regelmatig gaat zij hardlopen en doet spieroefeningen in groeps- en circuitverband.

Zij houdt van: theater, uit eten, iets drinken, voetbal kijken, stedentrips, winkelen met vriendinnen. Qua vakanties: Zuid-Afrika, Cuba, Zuid en Oost Europa o.a. bezocht.

Zij zoekt: een zorgzame, behulpzame, lieve, attente, sportieve en reislustige man. Vertrouwen en stabiliteit in de relatie vindt zij belangrijk. Zij rookt niet, heeft een auto en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Trendy geklede vrouw met een normaal postuur, blauw/grijze ogen en kort blond haar. We kunnen haar omschrijven als een open, eerlijke, serieuze, sociale, zelfstandige en onafhankelijke vrouw met humor. Ze heeft het hart op de tong, een eigen mening en inlevingsvermogen. Ze heeft geen kinderen maar zijn van een partner welkom, liefst niet te klein. Haar werkzaamheden in een verpleeghuis brengen wisselende diensten met zich mee. Zij is (nog) een matige rookster en drinkt af en toe een glaasje wijn.

Zij houdt van: muziek luisteren (brede smaak), theater, bioscoop, sauna, winkelen, uit eten, terrasje, weekendjes weg en vakanties. Zij staat open voor leuke ideeën van de ander.

Zij zoekt: een open, attente, sociale, romantische en respectvolle man. Een pré als hij kan koken. Fijn als beiden ook hun eigen dingen hebben. Huisdieren zijn welkom. Zij is (nog) een matige rookster en drinkt af en toe een glaasje wijn.

Aanvullende informatie

Zij heeft een normaal postuur, leuke uitstraling , grijs-blauwe ogen en peper-zoutkleurig haar. Daarbij gaat zij casual/verzorgd en naar gelegenheid gekleed. Haar karakter is: ondernemend, sociaal, standvastig, energiek en heeft doorzettingsvermogen, het hart op de tong en kan soms pittig reageren. Haar 3 kinderen zijn volwassen en uitwonend. Zij heeft een auto, rookt niet, drinkt met mate en houdt van huisdieren. Als zelfstandig onderneemster is zij actief met haar eigen winkel.

Zij houdt van: fietsen, dansen of naar de bioscoop. Wekelijks gaat ze fitnessen. Vakanties bracht ze meestal in West Europa door. Met een leuke partner staat zij open voor ideeën, waaronder ook stedentrips haar heel leuk lijkt om te ondernemen.

Zij zoekt een: attente, vitale, ondernemende, sympathieke, en enigszins representatieve man die ook begripvol is, humor heeft maar ook serieus kan zijn. Hij mag een matige roker zijn.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!