40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen

Zij heeft lang blond haar, blauwe ogen, een slank tot normaal postuur en kleedt zich casual, trendy en naar gelegenheid. Haar karakter is: sociaal, belangstellend, serieus, zorgzaam, lief en gevoelig. Zij heeft humor, houdt van lachen en is organisatorisch sterk. Met haar zoon van 13 jaar woont zij in een sfeervol ingerichte eengezinswoning. Zij heeft een vaste full- time baan in dagdiensten.

Zij houdt van: fotograferen en bewerken, schilderen en op t.v. een leuke film of serie kijken. Verder is ze maatschappelijk betrokken en volgt naast haar baan ook nog een studie. Met vriendinnen gaat zij naar een concert, musical, festival, bioscoop, winkelen en sauna. Ook zo nu en dan een stedentrip. Qua vakanties heeft zij meerdere werelddelen bezocht, Zuid Europa en de ski-oorden. Met de juiste man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt: een ondernemende, reislustige, attente, behulpzame en sportieve man. Hij toont initiatief, staat midden in het leven (is werelds) maar houdt ook van huiselijke gezelligheid. Verder heeft hij absoluut humor en is hij een fijne gesprekspartner, kan hij genegenheid tonen en beschikt over voldoende inlevingsvermogen. Voor zo’n man zal zij zich voor 100% inzetten voor een fijne relatie.

Aanvullende informatie

Levenslustige vrouw met warme uitstraling, bruine ogen, donkerbruin halflang haar, ze maakt een heel verzorgde indruk. Ze kleedt zich naar gelegenheid, van jurkje met hakje, tot spijkerbroek met blouse, maar altijd verzorgd. Kernwoorden die haar karakter weergeven: opgewekt, positief, diepgang, eigen mening, levenslustig, integer, normen en waarden zijn belangrijk voor haar, romantisch, zorgzaam, aandacht voor de ander, genieten van vrienden, maar 1 op 1 afspreken vindt ze ook belangrijk. Ze is gescheiden, heeft twee zoons die nu 19 en 21 jaar zijn. Haar band met de vader van haar kinderen is goed en ze is blij dat de kinderen de ene week bij hem en de andere week bij haar zijn. Huisdieren heeft ze niet. Roken doet ze niet, wel drinkt ze af en toe een wijntje of een biertje. Ze werkt met plezier als management assistente bij een internationaal bedrijf en ze gaat starten met een studie Master Secretary Management.

Zij houdt van: lezen, ze neemt ook deel aan lezersclub en ze leest dan meestal romans, eten koken met alles wat daar bij hoort, boodschappen doen, eten voorbereiden en uiteindelijk samen gezellig tafelen. Ze gaat ook graag uit eten en met vrienden afspreken daar geniet ze ook van. Ze speelt golf en bezoekt musea. Van Europa heeft ze veel landen gezien, zoals Frankrijk, Spanje, Italië, maar ook in Amerika heeft ze rondgetrokken. Stedentrips kan ze ook van genieten.

Zij zoekt: een partner die zich herkent in de volgende aspecten: humor, aandacht voor de ander, integer, optimist, diepgang, ondernemend. Ze vindt een levenspartner een verrijking in haar leven en ze wil graag de leuke, maar ook de minder leuke dingen van het leven delen. Leeftijd vindt ze van ondergeschikt belang, samen kunnen delen en sparren over de dingen in het leven is voor haar belangrijker. Heb je MBO+/HBO/ Universitair niveau en bij voorkeur niet rokend? Ze kijkt naar je uit!

Aanvullende informatie

Zij heeft groene ogen en halflang bruin haar, een normaal tot volslank postuur en kleedt zich casual en naar gelegenheid. Qua karakter is zij: sociaal, open, spontaan en sympathiek. Soms kan zij druk zijn en soms verlegen. Zij treedt niet graag op de voorgrond maar kan wel een groep mensen op gang helpen. Zij heeft een gevoelige en kwetsbare kant, durft haar mening te geven en voert graag een open en goed gesprek met diepgang. Verder heeft zij humor en lacht graag om te ontspannen. Zij is een levensgenieter, heeft oog voor de medemens en is zorgzaam en onbaatzuchtig. Met haar familie heeft zij een hele hechte band. Zelf heeft zij geen kinderen. Haar eengezinswoning heeft zij modern en gezellig ingericht.

Zij houdt van: lezen, puzzelen op ipad en sport- en detectives op t.v. Uiteraard ook het nieuws en de actualiteiten want zij is breed geïnteresseerd en maatschappelijk betrokken. Buitenshuis: leuke baan als welzijnsbegeleider in dagdienst (doordeweekse dagen) en enkele uren per week als begeleider in sportcentrum (Hbo). Met vriendinnen en familie: bioscoop, theater, strand en ergens iets eten of drinken. Zij is geen kroegtijger. Sportiviteit: recreatief fietsen, wandelen en supporter betaald voetbalclub. Wat vakanties betreft: is in Canada, Zuid-Afrika, Amerika, Thailand en Cuba geweest en heel veel hoofdsteden bezocht. Zij staat open voor leuke ideeën.

Zij zoekt een: zelfstandige, ondernemende, sociale, behulpzame, communicatieve en initiatief nemende man met diepgang, die een goede gesprekspartner is. Geven en nemen zijn bij hem in balans en hij heeft humor. Samen een gelijkwaardige relatie opbouwen met ruimte voor eigen dingen. Ieder kan zichzelf zijn. Thuis de rust en gezelligheid vinden en plannen maken om te gaan ondernemen.

Aanvullende informatie

Zij heeft kort donker haar, een normaal/volslank postuur en grijs/blauwe ogen. Zij kleedt zich verzorgd/modern. Karakter: behulpzaam, betrouwbaar, rustig, empathisch, energiek, ondernemend, reislustig, enthousiast en trouw. Biedt ook een luisterend oor, is geduldig tot haar grens bereikt is. Zij heeft samen gewoond maar heeft geen kinderen. Ze woont in een leuke eengezinswoning, modern en gezellig ingericht. Leest en kookt graag. Buitenshuis heeft zij haar werk met dementerende mensen in onregelmatige diensten. Regelmatig gaat zij hardlopen en doet spieroefeningen in groeps- en circuitverband.

Zij houdt van: theater, uit eten, iets drinken, voetbal kijken, stedentrips, winkelen met vriendinnen. Qua vakanties: Zuid-Afrika, Cuba, Zuid en Oost Europa o.a. bezocht.

Zij zoekt: een zorgzame, behulpzame, lieve, attente, sportieve en reislustige man. Vertrouwen en stabiliteit in de relatie vindt zij belangrijk. Zij rookt niet, heeft een auto en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Ze is: zorgzaam, ondernemend, humoristisch, heeft een frisse uitstraling, groene ogen, kort donkerbond haar en een slank postuur. Ze kleedt zich het liefst sportief/netjes. Ze is gescheiden, heeft twee volwassen kinderen, een leuke baan en een fijn huis waar ook haar raskat zich thuis voelt.

Zij houdt van: klussen in huis, tuinieren, wandelen, films kijken, boeken lezen. Als het gaat om vakanties dan geniet ze van zon en zee, maar met een maatje wil ze graag een actieve vakantie beleven.

Zij zoekt een: partner/maatje om samen leuke dingen te doen en ze verheugt zich erop om te genieten van (weer) samen zijn. Fijn als hij spontaan, ondernemend en sportief is en humor heeft. Ze vindt het belangrijk als hij ook rekening met haar houdt. Ze wil graag dat de relatie begint met een liefdevolle vriendschap en uitgroeit tot samenwonen. De persoon is voor haar belangrijker dan de opleiding, ook de leeftijd neemt ze ruim (50-65). Til jij haar op tot de blije persoon die ze diep van binnen is? Dan ontmoet ze jou graag!

Aanvullende informatie

Trendy geklede vrouw met een normaal postuur, blauw/grijze ogen en kort blond haar. We kunnen haar omschrijven als een open, eerlijke, serieuze, sociale, zelfstandige en onafhankelijke vrouw met humor. Ze heeft het hart op de tong, een eigen mening en inlevingsvermogen. Ze heeft geen kinderen maar zijn van een partner welkom, liefst niet te klein. Haar werkzaamheden in een verpleeghuis brengen wisselende diensten met zich mee. Zij is (nog) een matige rookster en drinkt af en toe een glaasje wijn.

Zij houdt van: muziek luisteren (brede smaak), theater, bioscoop, sauna, winkelen, uit eten, terrasje, weekendjes weg en vakanties. Zij staat open voor leuke ideeën van de ander.

Zij zoekt: een open, attente, sociale, romantische en respectvolle man. Een pré als hij kan koken. Fijn als beiden ook hun eigen dingen hebben. Huisdieren zijn welkom. Zij is (nog) een matige rookster en drinkt af en toe een glaasje wijn.

Aanvullende informatie

Zij heeft een normaal postuur, leuke uitstraling , grijs-blauwe ogen en peper-zoutkleurig haar. Daarbij gaat zij casual/verzorgd en naar gelegenheid gekleed. Haar karakter is: ondernemend, sociaal, standvastig, energiek en heeft doorzettingsvermogen, het hart op de tong en kan soms pittig reageren. Haar 3 kinderen zijn volwassen en uitwonend. Zij heeft een auto, rookt niet, drinkt met mate en houdt van huisdieren. Als zelfstandig onderneemster is zij actief met haar eigen winkel.

Zij houdt van: fietsen, dansen of naar de bioscoop. Wekelijks gaat ze fitnessen. Vakanties bracht ze meestal in West Europa door. Met een leuke partner staat zij open voor ideeën, waaronder ook stedentrips haar heel leuk lijkt om te ondernemen.

Zij zoekt een: attente, vitale, ondernemende, sympathieke, en enigszins representatieve man die ook begripvol is, humor heeft maar ook serieus kan zijn. Hij mag een matige roker zijn.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!