40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen

Behulpzame, optimistische vrouw met bruine ogen, half lang blond haar en normaal postuur. Zij draagt een bril en kleedt zich casual/modern. Ze is gescheiden en heeft kinderen. Met veel plezier werkzaam in de zorg. Ze rookt niet en drink ook geen alcohol. Ze maakt makkelijk contact en is handig en creatief.

Zij houdt van: creatief bezig zijn in de vorm van schilderen, en knutselen. Ze leest veel, kijkt graag woonprogramma's op tv, surft op internet op zoek naar nieuwe ideeën en voor haar interesse in archeologie en cultuur. Ook bezoekt ze soms een concert, musea en gaat zo nu en dan uit eten. Sporten doet ze niet, maar ze wandelt veel met haar hond. Tijdens vakanties houdt ze er van de natuur en cultuur te ontdekken.

Zij zoekt: een eerlijke, zorgzame man die van dieren houdt. Hij is sociaal en ondernemend. Hij gaat een goed gesprek niet uit de weg, is niet dominant en heeft zijn eigen interesses. Samen veel lachen en een mooie toekomst opbouwen. Roken doet hij niet en een drankje bij gelegenheid. Leeftijd van 53 / 58 jaar.

Aanvullende informatie

Levenslustige, ondernemende vrouw, blauw-grijze ogen, half lang donkerblond haar, licht opgemaakt en naar gelegenheid gekleed. Ze is gescheiden en heeft 1 volwassen dochter. Goede baan waar ze haar sociale en zakelijke skills in kwijt kan. Ze heeft humor, is zorgzaam, weet wat ze wil en kan soms wat ongeduldig zijn. Heeft een hekel aan sleur en is duidelijk en eerlijk. Ze rookt niet en is ook geen drinker.

Zij houdt van: buiten zijn, koken, lezen van tijdschriften over interieur en koken. Kijkt graag een thriller, sport regelmatig en vindt het leuk om naar musea te gaan. Ze is reislustig, zo heeft ze Antarctica al gezien en gaat regelmatig naar Afrika. Een weekje zon, zee en strand als ze er aan toe is vindt ze ook heerlijk. Voor stedentrips en met een camper op pad gaan, staat ze ook open.

Zij zoekt: een zelfverzekerde, ondernemende man met een goede dosis humor. Hij is attent, heeft ruggengraat en toont initiatief. Een man die zijn eigen leven heeft, maar er ook samen voor wil gaan. Samen goede gesprekken voeren, mooie reizen maken en vooral veel lachen en genieten! Elkaar waarderen en dit ook uitspreken. Hij rookt niet en heeft een Hbo denkniveau.

Aanvullende informatie

Spontane, verzorgde vrouw met kort, grijs haar, blauwe ogen, brildragend en casual gekleed. Naast haar gezin altijd met veel plezier een eigen onderneming gerund. Inmiddels aan het genieten van haar vrijheid. Mbo/Hbo niveau. Zij rookt niet en drinkt bij gezelligheid een wijntje. Ze is onafhankelijk, een doorzetter, ondernemend, trouw en eerlijk, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Gastvrijheid en zorgzaam zijn vindt ze zeer belangrijk en dit merk je ook aan alles wat ze doet.

Ze heeft al veel van de wereld gezien en gaat nu voor reizen (stedentrips) binnen Europa en misschien wel met de juiste man een camper vakantie ondernemen.

Zij houdt van: auto rijden, bridgen, musea/theater bezoeken, lekker uit eten en/of een terrasje pakken. Wandelen of fietsen in een mooie omgeving en oude steden bezoeken. Ze heeft een Bourgondische insteek en gaat er graag (spontaan) op uit.

Zij zoekt: een beschaafde, betrouwbare, ondernemende man die financieel onafhankelijk is. Hij is eerlijk en empatisch is. Een man die flexibel is en diepgang heeft. Normen en waarden heeft hij hoog in het vaandel staan en hij houdt van gezelligheid. Roken doet hij niet. Leeftijd: 70-78 jaar

Een gelijkwaardig relatie opbouwen en genieten van het leven en samen kunnen filosoferen.

Aanvullende informatie

Sociale, verzorgde vrouw, slank postuur, half lang donkerblond haar, groene ogen, vrouwelijk en naar gelegenheid gekleed. Weduwe, 2 kinderen waar ze goed contact mee heeft. Hbo-niveau. Heeft altijd gewerkt. Op dit moment nog zelfstandig en part-time, zodat ze ook kan genieten van haar vrijheid. Ze rookt niet, houdt wel van een lekker wijntje. Ze is zeer trouw en hecht waarde aan vriendschappen en de mensen om haar heen en laat dit ook merken. Verder kookt ze graag,  bij voorkeur voor vrienden en familie en in de toekomst voor een eventuele nieuwe partner.

Zij houdt van: lezen, documentaires, Scandinavische en Engelse detectives kijken, varen, wandelen, fietsen en spontane uitjes. Gaat graag naar de waddeneilanden. Reist graag, ook met een camper. Tijdens vakanties zijn natuur en cultuur belangrijke elementen. 

Zij zoekt: een goed verzorgde man met diepgang. Hij is trouw en kan relativeren. Heeft humor, houdt van spontane uitjes, reizen en lekker (gezond) eten. Hij rookt niet, houdt wel van een drankje bij gelegenheid. Elkaar respecteren en ruimte geven voor eigen activiteiten. Samen een team zijn en genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft. Afstand is geen probleem. Leeftijd 60-70 jaar.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!