fbpx
40PlusRelatie 1200

Zij is een lieve, gezellige vrouw met halflang blond haar, leuk gekleed in kleurrijke kleding en heeft een prettige uitstraling. Ze woont in een dorpje ten westen van Leeuwarden en geniet daar van de rust en de omgeving.

Zij houdt van: haar huis, haar familie en 2 nichtjes, haar werk als lerares basisonderwijs, haar bezigheden thuis, creatief bezig zijn, maar ook het opknappen van diverse kamers in haar huis. Houdt van de natuur, lekker buiten zijn, of op het water, bezoek aan een museum. Allerlei soorten muziek van jazz tot klassiek en folk tot dixie en zelf muziek maken. Een dag naar een stadje, een terrasje, uit eten gaan. Europese landen hebben haar voorkeur, er mag zeker een cultureel tintje aan zitten. Ze zou graag een keer richting IJsland of Spitsbergen willen gaan. Maar vanzelfsprekend zijn de wensen van een partner hierin belangrijk.

Zij zoekt: iemand met wie zij het gezellig kan maken, samen eten koken, naar het theater gaan, samen lachen samen huilen. Een man die open staat voor een gelijkwaardige relatie en humor heeft. Leuk om samen te zeilen bijvoorbeeld. Haar neemt zoals ze is, een beetje tegengas kan geven en ontvangen, maar haar ook kan verrassen. Samen dingen ondernemen maar het ook samen thuis fijn hebben. Een goede gesprekspartner, een vlotte zelfstandige man, in de leeftijd van 45 tot 55 jaar. Leuk om er samen op uit te trekken. Graag in bezit van rijbewijs, niet rokend. Laat wat van je horen als deze omschrijving je aanspreekt!

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...