40PlusRelatie 1200

Behulpzame, optimistische vrouw met bruine ogen, half lang blond haar en normaal postuur. Zij draagt een bril en kleedt zich casual/modern. Ze is gescheiden en heeft kinderen. Met veel plezier werkzaam in de zorg. Ze rookt niet en drink ook geen alcohol. Ze maakt makkelijk contact en is handig en creatief.

Zij houdt van: creatief bezig zijn in de vorm van schilderen, en knutselen. Ze leest veel, kijkt graag woonprogramma's op tv, surft op internet op zoek naar nieuwe ideeën en voor haar interesse in archeologie en cultuur. Ook bezoekt ze soms een concert, musea en gaat zo nu en dan uit eten. Sporten doet ze niet, maar ze wandelt veel met haar hond. Tijdens vakanties houdt ze er van de natuur en cultuur te ontdekken.

Zij zoekt: een eerlijke, zorgzame man die van dieren houdt. Hij is sociaal en ondernemend. Hij gaat een goed gesprek niet uit de weg, is niet dominant en heeft zijn eigen interesses. Samen veel lachen en een mooie toekomst opbouwen. Roken doet hij niet en een drankje bij gelegenheid. Leeftijd van 53 / 58 jaar.

Aanvullende informatie

Levenslustige, ondernemende vrouw, blauw-grijze ogen, half lang donkerblond haar, licht opgemaakt en naar gelegenheid gekleed. Ze is gescheiden en heeft 1 volwassen dochter. Goede baan waar ze haar sociale en zakelijke skills in kwijt kan. Ze heeft humor, is zorgzaam, weet wat ze wil en kan soms wat ongeduldig zijn. Heeft een hekel aan sleur en is duidelijk en eerlijk. Ze rookt niet en is ook geen drinker.

Zij houdt van: buiten zijn, koken, lezen van tijdschriften over interieur en koken. Kijkt graag een thriller, sport regelmatig en vindt het leuk om naar musea te gaan. Ze is reislustig, zo heeft ze Antarctica al gezien en gaat regelmatig naar Afrika. Een weekje zon, zee en strand als ze er aan toe is vindt ze ook heerlijk. Voor stedentrips en met een camper op pad gaan, staat ze ook open.

Zij zoekt: een zelfverzekerde, ondernemende man met een goede dosis humor. Hij is attent, heeft ruggengraat en toont initiatief. Een man die zijn eigen leven heeft, maar er ook samen voor wil gaan. Samen goede gesprekken voeren, mooie reizen maken en vooral veel lachen en genieten! Elkaar waarderen en dit ook uitspreken. Hij rookt niet en heeft een Hbo denkniveau.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!