40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen

Zij is een zorgzame, empathische vrouw met bruine ogen, half lang bruin haar, draagt een bril en kleedt zich casual en naar gelegenheid. Ze heeft humor, zelfspot en is geduldig Gaat graag op pad, maar vindt het ook belangrijk om thuis te ontspannen op de bank in het zonnetje. Ze werkt in de zorg, heeft kinderen en huisdieren. Ze rookt niet en drinkt sporadisch een wijntje.

Zij houdt van: bewust koken, lezen,wandelen met haar hond, zingen in een koor. Met een leuke man zou ze graag musea bezoeken, naar de bioscoop gaan of lekker ergens eten. Maar ook thuis gezelligheid creëren vindt ze belangrijk. Ze is geïnteresseerd in de Romeinse tijd en zo heeft ze dan ook al diverse keren Rome bezocht en aankomende vakantie gaat ze ook naar Italië. Zo nu een dagje strand is een welkome afwisseling.

Zij zoekt: een lieve, empathische man die humor heeft, zo nu en dan impulsief is en positief in het leven staat. Zij wil graag samen leuke dingen gaan ondernemen en een gelijkwaardig relatie opbouwen. Hij rookt niet. Hij is tussen de 45 & 53 jaar en houdt van kinderen.

Aanvullende informatie

Leergierige vrouw met donkerblond, krullend haar, groen/blauwe ogen. Ze kleedt zich casual en naar gelegenheid. Ze rookt niet en drinkt bij gelegenheid een wijntje. Heeft geen kinderen, wel een leuke baan en heeft diverse studies  gevolgd. Ze heeft humor, is zorgzaam, attent en reislustig. Kan zich goed inleven en staat zonder vooroordelen in het leven.

Zij houdt van: wandelen, (natuur) documentaires, Engelse detectives, lezen, zee, bossen, musea, uit eten en ontspannen in de sauna. Qua vakantie gaat ze graag wandelen in de bergen. Zo is ze al in Nepal, Argentinië en diverse andere landen geweest.

Zij zoekt: een geïnteresseerde man, die van reizen houdt. Hij heeft humor en kan relativeren. Hij is zelfstandig en leuk als hij ook attent is. Afstand is geen bezwaar. Het samen goed hebben en elkaar ook los kunnen laten voor eigen interesses.

Aanvullende informatie

Verzorgde vrouw met blauw/grijze ogen en half lang donkerblond haar. Modern en naar gelegenheid gekleed. Ze rookt niet, houdt wel van een wijntje/biertje. Ze heeft twee kinderen een leuke baan en is reislustig.Financieel onafhankelijk, ondernemend, zo nu en dan wat eigenwijs, creatief, sociaal en vrolijk. 

Zij houdt van: spontane uitstapjes zoals lekker uit eten, naar theater/bioscoop gaan, weekendjes weg, sporten, creatief bezig zijn.Thuis gezelligheid creëren met een lekker muziekje of een spannende film.

Wat betreft vakanties gaat ze graag naar bestemmingen met aangename temperaturen met de luxe van een hotel. Niet de hele dag op het strand liggen, maar ook wat zien van het land, de cultuur/natuur. Ze is avontuurlijk ingesteld en het lijkt haar dan ook leuk om met een camper nog meer van de wereld te ontdekken.

Zij zoekt: een goed verzorgde man, die actief is en ondernemend. Hij heeft humor en is positief ingesteld, heeft een eigen inbreng en is betrouwbaar. Rookt niet. Houdt van gezelligheid met een hapje en een drankje. Samen mooie reizen maken en een liefdevolle relatie opbouwen.

Aanvullende informatie

Een moderne vrouw met blauwe ogen, half lang blond haar, slank postuur, 1.68m. Ze kleedt zich modern en naar gelegenheid. Ze rookt niet. Heeft altijd een leuke baan gehad en is inmiddels aan het genieten van haar pensioen. Heeft goed contact met haar twee kinderen. Ze heeft humor, is een warme persoonlijkheid, eerlijk en respectvol. Regelt graag, maar kan ook loslaten. Is financieel onafhankelijk en in het bezit van een auto.

Zij houdt van: gezelligheid in de vorm van een terrasje pakken voor een lekker wijntje/biertje, theater, bioscoop, uit eten. De natuur in met de fiets of een lekkere bos/strandwandeling. Thuis samen op de bank een serie kijken. 

Op vakantie gaat ze graag naar de zon met de luxe van een hotel maar met een camper op pad zou ook een leuke afwisseling zijn. Stedentrips zijn ook zeer welkom.

Zij zoekt: een verzorgde, sportief/moderne uitziende man die lief, sociaal en humorvol is. Hij kan goed luisteren en is zorgzaam, eerlijk, geduldig en modern denkend. Samen kunnen lachen, je veilig voelen en respect hebben voor elkaar. Elkaar op zijn tijd een complimentje geven en er voor elkaar zijn. Geen roker. Leeftijd van 68/78 jaar. 

Houd je van een biertje of wijntje, ben je in bezit van een auto en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel niet, maar laat wat je horen! Misschien zitten jullie binnenkort samen op het terras.

Aanvullende informatie

Vriendelijke vrouw met blauwe ogen, moderne bril, kort grijs haar en gekleed naar gelegenheid. Zij is een zelfstandige vrouw, ondernemend en staat volop in het leven. Ze is weduwe en heeft 3 volwassen kinderen waar ze prima contact mee onderhoudt. Ze rookt niet, maar geniet van een wijntje op zijn tijd.

Zij houdt van: fietsen, darten, woonprogramma's. Met vrienden gaat ze graag naar musea, theater, op een terras een wijntje drinken. Wat betreft vakanties is ze veel in Tsjechië geweest, maar ook met vriendinnen naar Berlijn. Ze staat open voor nieuwe ideeën van een partner. In het land wat ze bezoekt, gaat ze er graag op uit om de cultuur te leren kennen.

Zij zoekt: een verzorgde (familie) man met humor. Hij heeft normen en waarden en is oprecht. Hij houdt er van om er op uit te gaan en heeft initiatief. Samen leuke dingen ondernemen, maar ook elkaar vrijheid gunnen. Roken liever niet/beperkt.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!