fbpx
40PlusRelatie 1200

Zij is: een mooie vrouw om te zien, maakt zich een klein beetje op, kleedt zich vrouwelijk, modern. Haar mooie donkerbruine haar is halflang en heeft ook bruine ogen, draagt alleen een bril om te lezen. Ze is niet zo groot en heeft een normaal postuur. Ze is gescheiden, heeft twee zoons en een dochter waar ze heel trots op is. Haar jongste zoon woont bij haar. Haar karakter: gevoelig, eerlijk, betrouwbaar, direct, attent, zorgzaam en een warme persoonlijkheid.

Zij houdt van: haar werk als woonconsulente bij een woningcorporatie. In haar vrije tijd beoefent ze yoga, wandelt met en zonder haar hondje, legt puzzels, gaat graag naar theater, houdt van cabaret en ook een goede film kan ze waarderen. Ook geniet ze van een goede voetbalwedstrijd. Vakanties kunnen voor haar zijn: een stad bezoeken, zoals bijvoorbeeld Marrakesh in Marokko, een museum of paleis bezoeken. Ze houdt van de afwisseling tussen rust en actief. Ierland en Schotland zijn ook favoriet. Met een bootje op het water mag ook of een trip naar de wadden eilanden.

Zij zoekt: een maatje die zich in de volgende eigenschappen herkent: spontaan, humor, relativeren sportief, eerlijk. Ze wil haar leven graag samen delen met een partner en samen dingen ondernemen.

Aanvullende informatie

Een charmante, sociale, vriendelijke, eerlijke en gevoelige vrouw uit Kenia. Ze is een paar jaar geleden voor haar werk naar Nederland verhuisd. Is gescheiden, heeft 2 volwassen kinderen, een zoon en een dochter, woont samen met haar dochter in haar eigen woning. Ze heeft een drukke baan in Nederland, spreekt al een beetje Nederlands en wil het graag verbeteren. Ze spreekt uitstekend Engels.

Zij houdt van: dansen o.a. Salsa, Bachata, Kizomba en Merenge of gewoon op lekkere muziek, vindt latino muziek leuk. Ze gaat graag naar buiten hardlopen of wandelen. Maar houdt ook van zwemmen of naar de sportschool gaan. Ze bezoekt graag steden en wil dan ook alles van de geschiedenis weten. Vakanties vindt ze heel erg fijn, vooral naar warme zonnige landen. Ze heeft al veel van de wereld gezien.

Zij zoekt: een lange, actieve, vriendelijke Nederlandse man, die van reizen en dansen houdt en sportief is. Ze wilt graag een relatie om samen lol te maken, elkaar te verrijken, te ondersteunen en het beste in elkaar naar boven brengen. Ze zoekt een leuke man om een goede relatie mee op te bouwen. Bij voorkeur een niet rokende man.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...