fbpx
40PlusRelatie 1200

Charmante vrouw van 59 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Zij is: een sterke, sociale vrouw met een spontane uitstraling, heeft een zeer verzorgd voorkomen, een goed postuur en halflang lichtbruin haar. Haar ogen hebben een warme groene kleur en ze heeft een lieve charmante glimlach. Ze kleedt zich casual en verder in een moderne vrouwelijke stijl. We kunnen haar omschrijven als een daadkrachtige, sociale en zeer attente vrouw, wordt er blij van als ze kleine blijken van waardering kan geven en ontvangen, hecht ook waarde aan goede omgangsvormen en een open communicatie. Verder is ze initiatiefrijk, empathisch en voelt dingen goed aan. Ze staat open voor feedback en is geïnteresseerd in haar omgeving. Is bescheiden op de goede manier. Ze rookt niet, drinkt bij gelegenheid een glaasje wijn. Hbo-niveau.

Zij houdt van: haar werk in het basisonderwijs, lezen (vakgericht), gezond te koken of selectief tv te kijken en vindt het leuk om creatief bezig te zijn. Ze houdt erg van dansen; stijldansen (2x goud), salsadansen en gewoon dansen. Verder houdt ze van wandelen en fietsen. Ook vindt ze het prettig zo nu en dan musea of bioscoop te bezoeken. Regelmatig doet zij aan yoga. Haar sociale contacten houdt ze goed bij en zo af en toe eens uit eten vindt ze ook gezellig. Ze houdt van zon, zee en strand maar vindt het heel leuk om de cultuur van het land waar ze verblijft te ontdekken. De Waddeneilanden zijn ook mooi, het hoeft niet altijd ver weg te zijn om het naar je zin te hebben.

Zij zoekt: een sportieve empathische man met een normaal gezond postuur. Hij is actief, open minded en staat voor veel dingen open. Iemand die van een goed gesprek houdt en met feedback kan omgaan. Graag alles in goed overleg, niet op een dominante manier, elkaar niet claimen en samen werken aan een opbouwende latrelatie en kijken waar dit toe leidt. Toekomst; naar elkaar toe willen groeien, met ruimte en respect voor elkaars bezigheden. Graag niet-rokend en overvloedig drinkend.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...