fbpx
40PlusRelatie 1200

Charmante vrouw van 44 jaar uit Flevoland

Beschrijving

Een charmante, sociale, vriendelijke, eerlijke en gevoelige vrouw uit Kenia. Ze is een paar jaar geleden voor haar werk naar Nederland verhuisd. Is gescheiden, heeft 2 volwassen kinderen, een zoon en een dochter, woont samen met haar dochter in haar eigen woning. Ze heeft een drukke baan in Nederland, spreekt al een beetje Nederlands en wil het graag verbeteren. Ze spreekt uitstekend Engels.

Zij houdt van: dansen o.a. Salsa, Bachata, Kizomba en Merenge of gewoon op lekkere muziek, vindt latino muziek leuk. Ze gaat graag naar buiten hardlopen of wandelen. Maar houdt ook van zwemmen of naar de sportschool gaan. Ze bezoekt graag steden en wil dan ook alles van de geschiedenis weten. Vakanties vindt ze heel erg fijn, vooral naar warme zonnige landen. Ze heeft al veel van de wereld gezien.

Zij zoekt: een lange, actieve, vriendelijke Nederlandse man, die van reizen en dansen houdt en sportief is. Ze wilt graag een relatie om samen lol te maken, elkaar te verrijken, te ondersteunen en het beste in elkaar naar boven brengen. Ze zoekt een leuke man om een goede relatie mee op te bouwen. Bij voorkeur een niet rokende man.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...