fbpx
40PlusRelatie 1200

Ambitieuze vrouw van 49 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Een mooie verschijning met een sportief verzorgd uiterlijk, lang donkerbruin haar, bruine ogen, vrouwelijk en naar gelegenheid gekleed, normaal postuur. Gescheiden, 2 volwassen uitwonende kinderen, eigen hoekwoning modern en landelijk. Werkt bij justitie Hbo+ niveau. Zij is sociaal, positief, goedlachs, open en direct, zelfbewust, een doorzetter, is respectvol, gezellig, lief en houdt van gekkigheid.

Zij houdt van: sporten, bioscoop, uiteten of theater, is gek op muziek en dansen. Wellness, weekendje weg, shoppen, reizen, lezen en zelfontwikkeling.

Zij zoekt: een lieve, verzorgde kerel, representatief, communicatief sterk, gelijkwaardig, niet te zacht. Hij heeft een eigen mening en kan naast gekkigheid ook met haar op niveau spreken. Liever geen roker, kinderen >16 jr, minimaal Hbo-niveau. Afstand niet zo belangrijk.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...