40PlusRelatie 1200

Zorgzame man van 55 jaar uit Limburg -

Beschrijving

Een sympathieke en zeer verzorgde man om te zien. Hij heeft een normaal postuur, is 1m85, heeft mooie blauwe/grijze ogen en blond kalend haar in een kortgeschoren kapsel. Zijn kledingstijl is casual/ sjiek of zakelijk. Hij is een ondernemende, actieve, spontane, sociale en communicatief vaardige man. Hij is een echte familieman, maar ook een harde werker en een carrièreman die geniet van het leven. Zijn karakter kunnen we het beste omschrijven met de woorden: integer, empathisch, vrijgevig, zorgzaam en vergevingsgezind.

Hij houdt van: muziek luisteren (bv. symfonische muziek, klassiek, Goldplay, Top 2000), biljarten, squashen, winkelen, koken, uiteten, concerten en dagjes erop uit gaan, zoals naar de dierentuin of een gezellige stad. Hij houdt ook van zon, zee en luxe hotel vakanties, het liefst gaat hij naar de Canarische Eilanden, waarvan Fuerteventura favoriet is. Ook gaat hij graag een weekendje weg naar bv. Zeeland of Cochem.

Hij zoekt: een lieve, positieve en eerlijk vrouw. Een verzorgde, vlotte en vrouwelijke vrouw. Iemand met discipline en een beetje dezelfde interesses. Een vrouw die open-minded, avontuurlijk en ondernemend is. Een vrouw die ad-hoc kan reageren en van spontane acties houdt. Ondanks dat hij het heel goed met zichzelf kan vinden, is alleen ook maar alleen, hij is een man die veel te bieden heeft en veel liefde te geven heeft. Hij kijkt er naar uit om samen te zijn en samen te kunnen genieten.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...