fbpx
40PlusRelatie 1200

Zorgzame man van 53 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Man met slank postuur en 1m87 lang, heeft kort zwart haar, groen/bruine ogen en een bril. Gaat casual gekleed, rookt niet en drinkt weinig alcohol. Hij is gescheiden, heeft twee zoons waarvan één vier dagen per week bij hem woont, de ander woont op zichzelf. Woont in zijn ouderlijk huis dat hij gekocht heeft, een lichte woning met garage en tuin. Werkt als elektrotechnicus bij een groot bedrijf in Noord-Holland. Heeft een poes. Hij is: zorgzaam en vriendelijk. Helpt graag en wordt daar een blijer mens van. Is handig, vooral in zijn vakgebied. Rustig, makkelijk in de omgang, een open en zachte persoonlijkheid. Respectvol naar anderen, wel direct en eerlijk. Betrokken, als vader, zoon en vriend. Heeft een sterk inlevingsvermogen en droge humor.

Hij houdt van: sleutelen aan oude auto’s en motoren. Wandelen, strand. Gezellig samen op het terras of uit eten. Popmuziek, Nederlandse series, journaal. Voor onderdelen of nieuwe projecten struinen op Marktplaats. Een dagje weg met de motor of auto. Bioscoop, sauna en andere gezellige uitstapjes.

Hij zoekt: een naturel type vrouw met een open, positieve kijk op het leven. Lief en zorgzaam, houdt van koken en rommelen in en rond het huis. Heeft begrip voor, en liever nog, interesse in zijn hobby. Toont respect en waardering. Is zelfstandig en vindt het ook prettig om samen erop uit te gaan.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...