fbpx
40PlusRelatie 1200

Zorgzame man van 43 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Galante man met een fit en slank postuur, casual en modern gekleed. Donker, grijzend kort haar en grijs/blauwe ogen. Hij is 1,81 m lang en heeft een vriendelijk gezicht en warme uitstraling. Tatoeages op bovenarmen en binnenkant polsen. Al jaren dezelfde betrekking bij de gemeente en woont in zijn eigen eengezinswoning nabij Amsterdam. Hij heeft zijn leven goed op de rit en straalt rust en gezelligheid uit. Hij is: lief en zorgzaam, maakt het anderen graag naar de zin. Hij heeft humor en is gevat. Handig, klust veel in eigen huis en ook bij anderen. Sportief, houdt zijn lichaam sterk en gezond en laat de teugels tegelijkertijd graag vieren voor een gezellige avond of weekend weg. Kan goed koken en staat voor iedereen klaar. Gaat voor familie, partner en vrienden door het vuur.

Hij houdt van: sporten, tuinieren, lezen, tv kijken. Terrasje pakken of ergens eten. (Luxe) vakanties waarbij activiteiten afgewisseld worden met ontspanning. Klussen, koken en met vrienden afspreken. Voetbal kijken. Een goed gesprek en samen een wandeling maken.

Hij zoekt: een lieve, gezellige vrouw die stevig in haar schoenen staat. Verzorgd, actief en haar leven op orde. Een open, eerlijk karakter en een zonnige kijk op het leven. Een vrouw tussen de 40 en 45 jaar waarmee hij rustig aan een liefdevolle en gepassioneerde relatie mee op kan bouwen.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...