fbpx
40PlusRelatie 1200

Zorgzame man van 42 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Galante man met een fit en slank postuur, casual en modern gekleed, donker/grijs haar, grijs/blauwe ogen en 1m78 lang. Tatoeages op bovenarmen en binnenkant polsen. Werkt als vrachtwagenchauffeur bij de gemeente Amsterdam, woont in (koop)eengezinswoning, rookt en drinkt met mate. Hij is: lief, zorgzaam, ietwat sarcastisch, handig, sportief, kan goed koken en staat voor iedereen klaar.

Hij houdt van: sporten, tuinieren, lezen, tv kijken, terrasje pakken of ergens eten. Luxe vakanties, klussen, koken en met vrienden afspreken. Maar ook voetbal kijken, een goed gesprek en samen een wandeling maken.

Hij zoekt: een lieve, gezellige vrouw die stevig in haar schoenen staat. Verzorgd, actief en haar leven op orde. Een baan, liefst zonder (jonge) kinderen. Rijbewijs is handig maar niet noodzakelijk. Wel een open, eerlijk karakter en een zonnige kijk op het leven.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...