fbpx
40PlusRelatie 1200

Vriendelijke man van 49 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Hij is een vriendelijke, rustige en zorgzame man met blauwe ogen en blond haar. Hij draagt een bril, is casual gekleed en verder naar gelegenheid. Hij was meubelmaker (Mbo). Hij is: rustig, stabiel en een gevoelsmens. Verder is hij een gezellige prater, geduldig en zelfstandig. Hij is sociaal maar ook een denker en houdt van een goed gesprek.

Hij houdt van: tuinieren, wandelen, muziek luisteren of een mooie film kijken en kan prachtig tekenen. Verder geniet hij graag van de natuur en heeft een zachtaardige herdershond waarmee hij vaak in het bos wandelt. Op vakantie gaat hij het liefst naar Zuid-Frankrijk. Hij is geen strandliefhebber maar houdt van culturele uitstapjes zoals het bezoeken van steden.

Hij zoekt: een rustige, lieve vrouw (45-55) met een stabiele persoonlijkheid. Zij heeft een zacht karakter, houdt van gezelligheid en ook van een goed gesprek. Hij hoopt samen leuke dingen te kunnen doen zoals wandelen, uitstapjes maken en genieten van de natuur. Hij wil een latrelatie opbouwen en wie weet in de toekomst samen naar Zuid-Frankrijk.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...