fbpx
40PlusRelatie 1200

Vriendelijke man van 49 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Deze man heeft blauw/grijze ogen en een warme, vriendelijke blik. Hij is 1.86 m lang en is vrij breed. Slank tot volslank postuur, kleedt zich casual in spijkerbroek en shirt. Hij is (bewust) kaal en heeft een stoppelbaardje. Blauw/grijze ogen en een warme, vriendelijke blik. Door een ongeluk in zijn jeugd een aantal brandwonden opgelopen. Drinkt gezellig een biertje en rookt niet. Katten gehad, heeft geen kinderen. Weduwnaar sinds december 2016. Woont in een eengezinswoning in de binnenstad. Werkt als automonteur. Hij is: rustig, sociaal en geduldig. Een lieve man die toe is aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Hij is open en eerlijk. Hecht veel aan normen en waarden, net als aan familie en vrienden. Behulpzaam en is graag bezig. Hij geeft en ontvangt graag warmte en vrolijkheid. Lacht graag, is attent en betrokken. Hij heeft een eigen mening en is tegelijkertijd makkelijk in de omgang.

Hij houdt van: gezelligheid, zowel thuis als daarbuiten. Een drankje en praatje aan de bar of een concertbezoek, uit eten of op pad met een camper. Een strand- of boswandeling. Oude Amerikaanse auto’s, motorrijden. Boten en auto’s opknappen. Varen in de omgeving. Op vakantie naar Amerika of andere mooie bestemming. Op de bonnefooi rondtrekken, per auto of motor.

Hij zoekt: een vrolijke, positieve vrouw die hem aan het lachen maakt en zijn maatje wordt. Iemand die geniet van het leven en mensen in hun waarde laat. Niet rokend, houdt van pop-rock muziek (ZZ-Top, Dire Straits, etc.) en is overal zichzelf. Ze maakt tijd vrij voor (spontane) activiteiten en vindt het leuk om mee te gaan naar (muziek)evenementen. Ze is betrokken, lief en houdt van intimiteit. Een vrouw om op avontuur mee te gaan, nieuwe herinneringen mee te maken en lekker mee te kletsen.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...