fbpx
40PlusRelatie 1200

Vriendelijke man van 45 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Leuke man met een slank postuur, casual gekleed of naar gelegenheid, brildragend, kort bruin haar, slank postuur, 1m81 lang. Gescheiden, 1 dochter van 17 jaar, werkt als ZZP’r in de bouw, woont in appartement, rookt met mate. Hij is: vriendelijk, ietwat eigenwijs, kan tegen een geintje, is handig, houdt van gezelligheid en staat open voor nieuwe ervaringen.

Hij houdt van: motorrijden, wandelen en op vakantie gaan. Werkt regelmatig in een plaatselijke bar en kijkt thuis graag naar spannende films en series.

Hij zoekt: een lieve gezellige vrouw die stevig in haar schoenen staat. Postuur en uiterlijk zijn niet belangrijk, wel graag goed verzorgd. Rijbewijs (motor) is ook fijn maar niet noodzakelijk. Open, eerlijk karakter. Iemand die vragen stelt en interesse toont en tegelijkertijd ook haar eigen dingen heeft.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...