40PlusRelatie 1200

Vlotte man van 43 jaar uit Limburg

Beschrijving

Hij is sociaal, eerlijk, open, makkelijk, meegaand en een gevoelsmens. Hij is een harde werker en een echte aanpakker. Hij is een vlotte man met een normaal postuur, blauwe ogen en kort donkerblond haar. Hij kleedt zich casual en is 1m88 lang.

Hij houdt van: wandelen met zijn hond, uiteten gaan, een terrasje pikken, bioscoop bezoeken, naar de sauna gaan, Netflix en leuke dingen met zijn vrienden ondernemen. Wanneer hij op vakantie gaat, vindt hij het leuk om te camperen. Hij staat natuurijk ook open voor andere suggesties.

Hij zoekt: een vrouwelijke en verzorgde vrouw met een slank of normaal postuur. Leeftijd tussen 36 en 45 jaar. Een vrouw die lief, zorgzaam, spontaan en niet dominant is. Hij vindt het belangrijk dat er wederzijds respect en waardering is voor elkaar, gewoon jezelf kunnen zijn binnen een relatie. Een relatie waarin niks moet maar alles mag.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...