40PlusRelatie 1200

Tedere man van 49 jaar uit Limburg

Beschrijving

Een verzorgde man, met bruine ogen, donkerblond kort haar en is 1.86 meter lang. Hij heeft een normaal postuur en is brildragend. Hij kleedt zich casual. Hij is teder, zachtaardig, zorgzaam en eerlijk, recht door zee en een man zijn woord. Afspraak is afspraak.
Hij houdt van genegenheid en is dan ook een echte knuffelbeer en houdt ervan om zijn partner te vertroetelen.

Hij houdt van: luisteren naar Country muziek, zijn aquarium onderhouden, lekker uiteten gaan, terrasje pikken, strandwandelingen en films kijken. Gaat graag op vakantie, staat overal voor open of het nu naar een camping, een vakantiepark of een verre reis is, hij vindt het allemaal leuk en kijkt er naar uit om samen te kunnen genieten van vakanties.

Hij zoekt: een lieve, betrouwbare en eerlijke vrouw die zichzelf is, een vrouw waar hij eerlijk en open mee kan communiceren. Een verzorgde vrouw met een normaal postuur, in de leeftijd tussen 40 en 50 jaar. Liefde kent geen afstand. Hij kijkt er naar uit om van elkaars gezelschap te kunnen genieten.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...