40PlusRelatie 1200

Symphatieke man van 55 jaar uit Limburg

Beschrijving

Een sympathieke man om te zien. Hij heeft een slank postuur, vriendelijke grijs/blauwe ogen, kort grijzend haar, een leuke lach en zijn kledingstijl is casual verzorgd. Hij is 1m79 lang. Qua karakter is hij een doorzetter, betrouwbaar, betrokken en een klein beetje verlegen. Hij staat positief in het leven en is vrolijk, sociaal en behulpzaam.

Hij houdt van: wandelen, dansen ( hij zit bij een Rock & Roll vereniging en houdt van Salsa dansen), tuinieren, sauna, bioscoop, lezen, films kijken en uit eten gaan. Hij heeft een bijzondere hobby, hij kweekt Senegal papegaaien, dit is papegaai soort van Afrikaanse afkomst met prachtige kleuren. Hij is al in diverse landen binnen Europa op vakantie geweest, maar hij staat overal voor open. Hij kijkt er naar uit om weer samen op vakantie te gaan.

Hij zoekt: een eerlijke, lieve en gezellige vrouw. Zij is positief ingesteld en iemand die het leuk vindt om deel uit te maken van elkaars leven. Hij wil in eerste instantie een serieuze lat relatie opbouwen. Een verzorgde vrouw, met een slank of normaal postuur tussen de 48 en 57 jaar. Woonachtig in Limburg.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...