fbpx
40PlusRelatie 1200

Sympathieke man van 58 jaar uit provincie Utrecht

Beschrijving

Een sympathieke, rustige, Ierse man met humor en een vriendelijke uitstraling. Normaal postuur en een lengte van 1.80m, heeft kort grijzend haar en ziet er verzorgd uit. Hij spreekt een beetje Nederlands, maar begrijpt het goed, het is wel handig als zijn partner Engels spreekt.

Hij houdt van: fietsen, duiken, voetballen, tennissen, vindt het leuk om uit te gaan, naar pub, bioscoop, theater, gewoon lekker ondernemend. Gaat af en toe naar een wedstrijd van West Ham United in Londen en zou dit graag samen doen. Wat betreft vakanties heeft hij al veel van de wereld gezien, maar wil in de toekomst graag nog reizen maken.

Hij zoekt: een sociale vrouw tussen de 45-55 jaar die een jonge uitstraling en normaal postuur heeft. Belangrijk dat ze van gezelligheid houdt om in de weekenden er samen uit te gaan, of lekker samen een wijntje te drinken.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...