40PlusRelatie 1200

Sympathieke man van 43 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Hij is een man met een vriendelijke uitstraling, een leuke lach en heeft een normaal tot compact/stevig postuur, bruine ogen en kort bruin haar. Zijn kledingstijl is casual. Van zijn karakter kunnen we zeggen dat hij rustig en vriendelijk is. Hij is geduldig, kan goed luisteren, is behulpzaam, bescheiden en beschouwend maar heeft zeker een eigen mening.

Hij houdt van: klussen, zowel thuis als bij vrienden. Hij is creatief en handig en maakt zelf onder andere houten kasten en tafels. Binnenshuis leest hij de krant en houdt op televisie de actualiteiten bij en kijkt films in diverse genres. Hij kookt voor zichzelf en probeert regelmatig nieuwe gerechten. Buitenshuis is hij begeleider bij een jeugdvereniging. Met de jeugd onderneemt hij op donderdag sport en spel activiteiten, dit doet hij met heel veel plezier. Ook is hij bij dezelfde vereniging begeleider tijdens zomerkampen en gaat jaarlijks met de leiding naar de Ardennen waar ze samen een weekend doorbrengen. Met zijn familie en vrienden gaat hij graag ergens een hapje eten, een drankje drinken op het terras, af en toe naar de bioscoop, darten en naar kleinschalige muziekfestivals. Hij heeft en rijdt een motor en vindt het leuk om door Nederland te toeren. Wat betreft vakanties is hij al eens naar Cran Canaria en Kos geweest. Op vakantie onderneemt hij excursies en wil hij wat van het land zien. Hij staat open voor ideeën van zijn toekomstige partner.Hij heeft een auto, geen kinderen, geen huisdieren, rookt niet en drinkt met mate. Kinderen van een toekomstige partner zijn welkom!

Hij zoekt: een lieve, warme, spontane vrouw. Een beetje pit mag. Fijn als ze graag buiten is.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...