fbpx
40PlusRelatie 1200

Stoere man van 41 jaar uit Zeeland

Beschrijving

Leuke stoere man van 1m95 lang, modern gekleed en naar gelegenheid, kort donker haar, donkere ogen, mooi gebit, stevig postuur passend bij zijn lengte. Uit elkaar, geen kinderen, woont bijzonder, sfeervol ingericht. Hij is: een slimme man met een berg levenservaring die weet van aanpakken. Hij is communicatief, handig, loyaal, attent, dierenvriend, zorgzaam, romantisch, ontwikkelgericht, zoekt oplossingen bij problemen, rustig karakter, ‘hart van goud’ zeggen zijn vrienden, behulpzaam, voert graag diepgaande gesprekken maar ook een dolletje op zijn tijd. Mbo

Hij houdt van: wielrennen, fitness, klussen, tuinieren, koken, sociale contacten onderhouden, hij volgt een opleiding, houdt van bordspelletjes, heeft altijd bloemen in huis, vindt shoppen leuk, samen dingen doen, uiteten, wellness, sfeer maken in huis.

Hij zoekt: een nette modern geklede vrouw. Ze is sportief, romantisch, verzorgd en communicatief. Kinderen vanaf 15 jaar geen bezwaar. Zij mag best iets ouder zijn, het gaat om de uitstraling en het innerlijk. Ze heeft een normaal tot iets voller postuur en liever niet rokend.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...