fbpx
40PlusRelatie 1200

Sprankelende man van 52 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Goedlachs, vrolijke blik. 1,85 m lang, blauw/grijze ogen en een bril. Bruin, kort haar met lichte krul erin. Casual sportief gekleed. In zijn werk nette broek met colbert. Financieel adviseur. Gescheiden, 3 kinderen en een hondje. Rookt niet, drinkt af en toe een wijntje. Eigen woning, strak en modern ingericht. Hij is: energiek, vrolijk en spontaan. Makkelijk in de omgang, zoekt graag gezelligheid op. Eerlijk, verstandig en verantwoordelijk. Ook verrassend en positief ingesteld. Een actieve man, emotioneel en lief.

Hij houdt van: wandelen, fietsen en golfen. Vissen met vrienden. Auto’s, zowel modelauto’s als de echte exemplaren. Wintersport en andere actieve vakanties. Theater, uit eten, strand. Gezelligheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Mensen die zich bekommeren om anderen.

Hij zoekt: een zorgzame vrouw met humor en gezond verstand. Ze rookt niet, staat positief in het leven en ziet partners in een relatie als gelijkwaardig. Ze houdt van een goed gesprek, samen tafelen en een wandeling of fietstochtje. Samen op vakantie, leuke dingen doen en het leven interessanter maken.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...