fbpx
40PlusRelatie 1200

Sportieve man van 57 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Spontane man met een fit en slank postuur, casual en modern gekleed, donker/grijs haar, groen/blauwe ogen en 1,78 m lang. Brildragend. Leidinggevende functie en actieve levensstijl. Hij is: zorgzaam, trouw, gezellig. Zeer sportief, luistert goed en werkt hard. Goede algemene kennis, Hbo/universiteit. Staat open voor nieuwe dingen.

Hij houdt van: hardlopen, golf, tennis. Koken en een goed gesprek. Terrasje pakken of ergens eten. (Strand)wandeling, fietsen. Actieve vakanties. Kinderen en werk zijn belangrijk.

Hij zoekt: Een lieve, zelfstandige vrouw die haar leven op orde heeft. Verzorgd, begripvol, actief. Een eerlijk karakter en vol in het leven. Kinderen zijn welkom.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...