fbpx
40PlusRelatie 1200

Sportieve man van 56 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Leuke, grote, stevig gebouwde man, kort stekelhaar, blauwe ogen, casual modern gekleed. Gescheiden, woont in een ruim appartement modern ingericht. MBO electrotechniek, werkt met tankwagens. Rookt niet. Hij is: kalm en rustig, ondeugend, haalt graag geintjes uit, verzorgd, netjes, gelijkwaardig in een relatie, leeft van dag tot dag, houdt wel van knuffelen.

Hij houdt van: sporten (fitness, hardlopen), wandelen, sauna, bos en strand, muziek, uiteten, avondje weg en vakanties naar de zon (luieren en cultuur).

Hij zoekt: een verzorgd uitziende vrouw, naar gelegenheid gekleed, ze heeft humor, moet zichzelf kunnen zijn, beetje dominant mag wel, een nuchtere persoonlijkheid, huiselijk maar ook wel actief. Ze is tussen de 45 en 60, heeft een normaal postuur en ze rookt niet.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...