40PlusRelatie 1200

Sportieve man van 47 jaar uit Limburg

Beschrijving

Een sportieve, fanatieke en verzorgde man, met groen/grijze ogen, bruin stekeltjes haar en is 1.73 meter lang. Hij heeft een slank postuur en is brildragend. Hij kleedt zich zeer verzorgd en naar gelegenheid. Zijn karakter kunnen we omschrijven met de woorden: rustig, betrouwbaar, loyaal, zachtaardig, doorzetter, familiemens en dierenliefhebber.

Hij houdt van: binnenshuis van muziek luisteren, muziek en sport programma's kijken en computeren. Buitenshuis doet hij graag hardlopen, hij loopt wedstrijden en halve marathons, gaat twee keer per week naar de fitness, houdt van tuinieren, wandelt graag, gaat graag uiteten en een terrasje pikken.

Hij zoekt: een zorgzame, eerlijke, lieve en rustige vrouw. Een vrouw die niet dominant is en goed in haar vel zit. Hij is zelf sportief en een dierenliefhebber, hij hoopt deze twee eigenschappen ook terug te vinden in zijn toekomstige partner. Hij zoekt een verzorgde vrouw met een slank of normaal figuur. Leeftijd tussen de 40 en 48 jaar. Woonachtig in Nederlands of Belgisch Limburg

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...