fbpx

Sportieve man van 45 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Hij is: een charmante, vriendelijke en verzorgde man om te zien met een sportief postuur en kleedt zich casual en naar gelegenheid. Hij heeft zwart kort haar en mooie bruine ogen. Hij is een rustige, moderne en beschaafde man, probeert altijd de goede dingen te zien, heeft brede interesses, denkt in oplossingen en heeft een goede overredingskracht. Verder is hij goed georganiseerd en zeer ontwikkeld en echt een man van de praktijk. Hij houdt van goede normen en waarden, is open minded en afspraak is afspraak bij hem. Hij rookt en drinkt niet. Hbo+niveau.

Hij houdt van: zijn kinderen, zijn werk (ondernemer). Hij sport en zwemt wekelijks. Hij luistert naar allerlei soorten muziek. Zijn muzieksmaak is breed. Hij luistert graag naar Phil Collins en houdt ook van klassieke muziek. Hij houdt van samen wandelen in het bos of op het strand. Kijkt naar de actualiteiten op tv en houdt van een goede serie op Netflix. Hij vindt het fijn om wat leuks met zijn kinderen te ondernemen, of om te schaatsen of parachute te springen op Texel. Verder vindt hij het leuk om te duiken of te sky diven. Hij gaat graag uit eten of een keertje naar de bioscoop. Wat vakanties betreft bezoekt hij graag het strand of de bergen. Hij houdt van all-inn vakanties maar vindt het wel fijn om de natuur in te gaan of de cultuur van het land te ontdekken. Hij staat voor veel open.

Hij zoekt: een moderne, vrolijke en ondernemende vrouw met een normaal postuur. Ze is sportief, lief en sociaal. Verder weet ze wat ze wil en is een blij en positief persoon. Zij zal zeker begrijpen dat hij ook ondernemer is. Samen met haar zou hij willen gaan genieten van de mooie dingen van het leven en kijken waar dit toe kan leiden. Leeftijd 40-50 jaar.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Wat onze klanten zeggen!

Zaterdag opnieuw afgesproken
Dag Ingrid Sorry voor het late reageren Is erg goed gegaan. Veel beter/vlotter dan met J. We hebben voor zaterdag opnieuw afgesproken, dus daar zit ook een grote verbetering in R. is veel meer mijn type, en had het gevoel dat het wederzijds was. Ik vroeg of ze nog een keer wilde afspreken en liet haar de keuze. Zaterdag gaf ze (gelukkig) positief antwoord Ik houd je op de hoogte,
Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden
Hoi Josje, … heeft je een tijdje geleden al een berichtje gestuurd dat het wel klikt tussen ons. Ik wil je zelf ook nog even bedanken dat je nog iemand voor me hebt gezocht toen ik het eigenlijk wel voor gezien wilde houden. Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden. We hebben het leuk samen. Succes met je werk en dank je wel! 😘🤗👋
Het wel goed zit tussen ons
Hoi Ingrid, Je hebt inmiddels van Y. ook al begrepen dat het wel goed zit tussen ons. Na meer dan een jaar daten heb ik eindelijk iemand gevonden waarbij de ‘klik’ er nu wel is, en we kunnen nu, na 2 weken, al spreken van verliefdheid. We bellen of appen dagelijks, en proberen zo vaak mogelijk af te spreken. Het voelt echt goed
Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk !
Hai Ingrid, Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk ! Een toevalstreffer met veel gezamenlijke inhoud, interesses en niveau. Op dit moment ben ik tevreden met mijn nieuwe appartement, maar dat zal niet lang (meer) duren, aangezien wij al uitgebreide plannen hebben voor samenwoning in haar huis. Hartelijk dank voor jouw inspanningen en ik wens je alle goeds toe !
We genieten volop
Hoi Josje, Gezellig dat jij ff voorbij komt. Wij zijn nog steeds aan het daten en hebben het samen heel gezellig. We genieten volop. Ben ook al voorgesteld aan zijn familie. Ga straks naar hem toe voor een paar dagen. Dus is het een goeie match.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?