40PlusRelatie 1200

Spontane man van 57 jaar uit Limburg

Beschrijving

Hij is spontaan, eerlijk, trouw en heeft gevoel voor humor. Hij heeft een vriendelijke uitstraling, een leuke lach, een verzorgd uiterlijk, kort licht krullend, bruin haar, groen/bruine ogen en is 1m79 lang. Hij gaat meestal casual gekleed. We kunnen hem omschrijven met de woorden : spraakzaam, spontaan, vriendelijk en lief, toegankelijk, zorgzaam, trouw, eerlijk (recht voor zijn raap), gevoelig en romantisch.

Hij houdt van: samen koken, lezen, muziek luisteren, van o.a. Andre Hazes tot Bon Jovi, tv kijken en films kijken, hij kijkt dan graag naar cabaret, van bijvoorbeeld Tineke Schouten en Youp van het Hek, series en actie films. Buitenhuis doet hij graag fitnessen, wandelen in het bos, fietsen, toeren met zijn snorscooter en gaat hij graag naar de bioscoop, theater (geen musical), concerten, uit eten of naar een terras. Wat betreft vakantie, houdt hij van weekendjes weg gaan, gewoon even een paar dagen er tussen uit binnen Nederland, België of Duitsland.

Hij zoekt: een lieve, niet rokende, niet dominante vrouw met een slank tot normaal postuur. Leeftijd tussen de 50 en 60 jaar. Hij vindt het belangrijk dat je met elkaar kunt lachen en geeft aan dat hij er naar uit kijkt om zijn leven te delen met iemand!

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...