fbpx
40PlusRelatie 1200

Spontane man van 51 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Hij is een vriendelijke, positieve, enthousiaste man met een normaal tot volslank postuur, blauwe ogen, bruin haar en brildragend. Hij kleedt zich casual. Opleiding, Mbo(grafisch) Rookt niet, drinkt wel bij gelegenheid een biertje of wijntje. Hij is: zorgzaam, gezellig, enthousiast en met humor maar ook een gevoelsmens. Verder is hij zachtaardig, geduldig en zelfstandig. Hij is sociaal, een goede prater en kan ook goed luisteren. Doorgaans is hij vrolijk en een harde werker maar zeker ook een levensgenieter, graag doet hij dit samen met de juiste partner!

Hij houdt van: tuinieren, video’s bewerken, Formule 1, muziek luisteren of lekker een filmpje kijken. Verder houdt hij ervan om te genieten van de natuur in het bos of op het strand, ook van uit eten gaan of een terrasje pakken. Fietsen doet hij graag maar vindt het ook fijn om lekker thuis te zijn en het samen gezellig te maken. Hij vindt het vooral leuk om samen te koken. Hij houdt o.a. van muziek uit de jaren 80 ,Anouk, Blöf, en Dire Straits, Het liefst maakt hij een combi-vakantie, zon, zee, strand maar ook dingen zien en ondernemen. Zijn favoriete vakantieland is Italië.

Hij zoekt: een warme, spontane, gezellige en verzorgde vrouw (40-55 jaar). Zij is ondernemend maar ook huiselijk. Zij heeft een zacht karakter, humor maar houdt ook van een goed gesprek. Hij hoopt samen met haar te kunnen lachen, praten en leuke dingen te kunnen doen. Elkaar zowel ondersteunen als uitdagen. Hij wil in eerste instantie een stabiele lat relatie opbouwen die gebaseerd is op vertrouwen en respect. Zoals hij het zelf zegt: ‘Laat het maar gebeuren!’

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...