fbpx
40PlusRelatie 1200

Sociale man van 57 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Een mannelijke man, modern casual gekleed, verzorgd uiterlijk, gespierd postuur, 1m82 lang, bruine ogen, dik kort grijs haar.Is al lang geleden gescheiden, heeft 3 kinderen en 4 kleinkinderen, HBO niveau, uitvoerder in de bouw, nette eigen woning. Hij is sportief, rustig, relaxed, stipt, durft mensen aan te spreken, normen en waarden belangrijk, sociaal, houdt van een feestje, handig, stressbestendig.

Hij houdt van: sport, klussen, socializen met vrienden, terrasje, uitgaan, vakanties.

Hij zoekt: een modern geklede vrouw, normaal postuur. Ze durft voor zichzelf op te komen en communiceert open. Ze mag best pittig zijn. Respect en waardering voor elkaar is belangrijk. Ze vindt het leuk om eens uit te gaan, maar is ook graag thuis om het daar gezellig te maken.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...