40PlusRelatie 1200

Sociale man van 49 jaar uit Limburg

Beschrijving

Een verzorgd uitziende man, 1.87m, slank postuur en casual/sportief gekleed. Hij heeft blauwe ogen en een blond kort kapsel. Een echte levensgenieter. Hij heeft graag mensen om zich heen en houdt van een feestje. Hij is een harde werker, bezit een flinke dosis humor en is flexibel en eerlijk. Een man van zijn woord.

Hij houdt van: vissen, kamperen, spelen bij een muziekfanfare, voetbalwedstrijden en houdt van gezellige evenementen zoals de carnaval en het Oktoberfest. Vakantie viert hij het liefst in eigen land, dan trekt hij er lekker op uit met zijn caravan, maar staat ook zeker open voor andere bestemmingen.

Hij zoekt: een lieve, leuke en oprechte vrouw die in bezit is van een leuke dosis humor, met een normaal postuur tussen de 38 en 51 jaar. Een vrouw die zelfstandig is en initiatief toont. Hij vindt het belangrijk dat ze een baan heeft en eigen sociale activiteiten. Een vrouw waar hij een leuke klik mee heeft en fijne gesprekken mee kan voeren.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...