40PlusRelatie 1200

Sociale man van 39 uit Limburg

Beschrijving

Een sociale, betrouwbare, rustige, behulpzame man met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is een verzorgde man met een normaal postuur, bruine ogen en kort blond haar. Hij kleedt zich casual en heeft een lengte van 2.05 meter.

Hij houdt van: series op Netflix kijken, lekker uiteten en naar de sauna gaan, leuke dingen ondernemen met zijn kinderen, een dagje erop uit en lekker wandelen. Hij is muzikaal en speelt op de trom, hij zit al 25 jaar bij de schutterij.

Hij zoekt: een spontane, sociale, betrouwbare en zorgzame vrouw, belangrijk is dat ze niet te dominant is. Hij vindt het fijn als ieder zijn eigen sociale activiteiten kan behouden en elkaar hierin kan vrijlaten. Hij is op zoek naar een vrouw tussen de 38 en 43 jaar met een leuke uitstraling. Een vrouw waar hij weer een mooie toekomst mee kan opbouwen en samen genieten van het leven.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...