40PlusRelatie 1200

Sociale man, 57 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Hij is: een grappige man met een normaal postuur. Hij heeft hele donkerbruine ogen, zijn haar is zwart/grijs gemêleerd en heeft een vriendelijke uitstraling. Zijn kledingstijl is naar gelegenheid en overwegend casual. Hij rookt en drinkt geen alcohol. Hij is een man met een vrolijk karakter die positief in het leven staat. Verder is hij betrouwbaar, actief, zorgzaam, sociaal en is nooit humeurig. Hij houdt van gezelligheid en is in voor een geintje. Hij is iemand die prijs stelt op de juiste normen en waarden en deze zeker ook zelf hanteert.

Hij houdt van: kinderen en dieren. Als het mooi weer is, dan houdt hij er van om erop uit te gaan, even naar het centrum, winkelen, terrasje pikken of lekker een stuk wandelen (geen lange afstandswandelingen). Dit alles doet hij graag met iemand samen. Op zijn tijd een hapje eten buiten de deur vindt hij ook fijn. Leuk ook samen weer op vakantie te gaan!

Hij zoekt: hij hoopt een lieve, betrouwbare en ondernemende vrouw te ontmoeten. Een vrouw die naast hem staat!. Iemand die met hem een liefdevolle relatie wil opbouwen. Bij de juiste klik gaat die misschien ooit nog eens door zijn knieën maar voorlopig gaat hij voor een latrelatie.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...