fbpx
40PlusRelatie 1200

Rustige man van 50 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Hij is: een verzorgde man om te zien met blauw/grijze ogen, donker/grijzend kalend haar, heeft een snor en draagt een bril. Verder heeft hij een normaal postuur met een buikje, 1m75 lang. Over het algemeen is hij netjes gekleed. Je zult hem nooit in een spijkerbroek zien. Hij is een gezellige prater, verder opgewekt, rustig en zeer sociaal. Sinds lange tijd is hij weduwnaar, heeft geen kinderen. Drinkt soms een biertje en rookt niet. Lbo/Mbo niveau.

Hij houdt van: tijd besteden aan het huishouden, computeren, kijkt graag sport op tv en houdt erg van zwemmen. Regelmatig gaat hij naar een museum of bioscoop. Hij houdt ook erg van uit eten gaan en vindt het leuk om een dagje uit te gaan maar dit doet hij liever samen. Qua vakanties kun je met hem verschillende kanten op, hij wil wel graag dingen ondernemen en houdt zeker ook van stedenreizen! Verder is hij dol op weekendjes weg of vakantie in eigen land naar bijvoorbeeld een bungalowpark.

Hij zoekt: een verzorgde, betrouwbare vrouw. Hij hoopt met haar gezellige dingen te gaan ondernemen. Hij vindt het belangrijk dat ze zichzelf kan zijn. Hij gaat uit van een latrelatie en dan zien hoe dit zich ontwikkelt.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...