40PlusRelatie 1200

Rustige man van 45 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Hij heeft grijze ogen, gemillimeterd grijs haar, een volslank postuur en kleedt zich verzorgd/casual. Qua karakter is hij: creatief, eerlijk, attent, huiselijk en conflict vermijdend. Daarnaast heeft hij humor, neemt (verassend) initiatief en je kunt van hem op aan. Hij heeft 2 relaties gehad en geen kinderen. Wèl heeft hij een broer en beide ouders. Hij doet zelf de complete huishouding (kan goed koken) en heeft een goede baan in dagdiensten.

Hij houdt van: 3 dimensionaal tekenen, wandelen en af en toe met een vriend winkelen en ergens iets eten/drinken. Qua vakanties is hij naar veel Europese landen geweest en ook eens naar Estland. Hij staat open voor ideeën om samen van alles te gaan ondernemen.

Hij zoekt: een attente, vrolijke, zorgzame vrouw met humor, die bereid is compromissen te sluiten en net als hij conflict vermijdend is. Het ook thuis gezellig maken en ieder ook hun eigen dingen hebben, vindt hij vanzelfsprekend. Hij rookt niet, drinkt met mate, heeft een auto en houdt van dieren.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...