40PlusRelatie 1200

Rustige man van 40 jaar uit Limburg

Beschrijving

Man met groen/blauwe ogen en korte blond, kalend haar. Hij heeft een normaal postuur en kleedt zich verzorgd/casual. Qua karakter is hij: eerlijk, serieus, behulpzaam, attent, ondernemend en stabiel. Gezegd mag worden dat je absoluut van hem op aan kunt, afspraak is afspraak. Hij heeft enkele vriendinnen gehad, nooit samen gewoond en geen kinderen. Kinderen van zijn toekomstige partner zijn zeker welkom. Hij heeft 2 broers en beide ouders nog. Met allen onderhoudt hij goede contacten. Zijn 2 onder 1 kap woning heeft hij gezellig ingericht. Op zijn computer doet hij de gangbare zaken. Koken doet hij zelf. Hij is maatschappelijk betrokken en zorgt dat hij op de hoogte is van wat zich afspeelt. Verder is hij zelfstandig ondernemer (Hbo).

Hij houdt van: een leuke film of serie kijken, met vrienden ergens iets eten/drinken, zijn tuin bijhouden, fietsen en wandelen. Wat betreft vakanties, is hij al eens naar Brazilië, Amerika, Thailand en Zuid-Europese landen geweest. Hij staat absoluut open voor leuke ideeën.

Hij zoekt: een rustige, betrouwbare, serieuze vrouw met een eigen mening, die wederzijds respect belangrijk vindt. Beiden gaan voor 100% voor de relatie en mogen ook hun eigen dingen hebben.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...