fbpx
40PlusRelatie 1200

Romantische man van 48 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Hij is: vader van een zoon (16) en dochter (14). Een lange, nuchtere, spontane en lieve man met een normaal postuur en mooie blauwe ogen. Hij is kalend, donkerblond, heeft een hele kort geschoren baard, kleedt zich casual en verder naar gelegenheid. Hij is zorgzaam, gezellig en een gevoelsmens. Verder is hij een sociale en eerlijke man, een gezellige prater met humor en kan ook goed luisteren. Hij kan goed over zijn gevoel praten en kan niet tegen onrecht. Doorgaans is hij vrolijk, heeft geen last van een ochtendhumeur, is een harde werker maar zeker ook een levensgenieter. Mbo-Hbo niveau. Rookt niet en drinkt bij gelegenheid of in het weekend een drankje.

Hij houdt van: rommelen in en om het huis. Wandelt veel met zijn hond (2 uur per dag). Hij houdt erg van muziek (Pink Floyd, Reggae, Latijnse muziek of Nl-talig) en is daar ook vaak mee bezig. Hij vindt het heerlijk om te fietsen, naar het bos of strand vindt hij ook leuk. Ook prettig om een serie te kijken op Netflix of iets gezelligs te doen met de kinderen. Verder houdt hij er van om eens uit eten te gaan of een terrasje te pakken. Is ook gek op shoppen zowel voor zichzelf als een ander. Het lijkt hem leuk om samen naar een concert te gaan. Hij vindt het ook fijn om lekker thuis te zijn en het gezellig te maken. Qua vakanties kan je alle kanten op met hem. Hij houdt van zon, zee en strand. Stedenreizen vindt hij leuk maar ook een weekje een weekendje weg vindt hij prima. Wintersporten doet hij niet meer. Hij gaat graag met het vliegtuig op vakantie.

Hij zoekt: een passievolle, eerlijke en spontane vrouw. Zij is onafhankelijk, ondernemend en romantisch, heeft humor en kan een beetje tegengas geven. Zij zal zeker ook gek zijn op kinderen en honden. Hij hoopt samen met haar gezellige dingen te ondernemen en een duurzame relatie op te bouwen, waarbij het doel uiteindelijk weer “echt” samen is. Ben jij de vrouw die hij hoopt te ontmoeten?

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...