fbpx
40PlusRelatie 1200

Positieve man van 44 jaar uit Overijssel

Beschrijving

Hij is: een man met een open uitstraling, kleedt zich sportief, netjes, heeft blauwe ogen en is wat kalend. Hij is 1,63 lang en heeft een normaal postuur. Is ongehuwd en heeft geen kinderen. Vanwege een zuurstofgebrek bij zijn geboorte, waar hij verlammingsverschijnselen aan overgehouden heeft, zit hij in een rolstoel, maar hij is veel meer dan zijn rolstoel. Hij is een positieve man met een opgewekt karakter, iemand die veel onderneemt en de wereld optimistisch tegemoet treedt. Zijn karakter kun je het best omschrijven met de volgende woorden: ondernemend, humor, respectvol, opgewekt, maakt er altijd wat van, als dingen niet lopen zoals hij graag wil dan kan hij daar wel wat last van hebben. Hij is intelligent en hij heeft zijn leven op de rit.

Hij houdt van: darten, hockey paard rijden, tafeltennis, fitness, muziek luisteren, t.v. kijken, videobellen met familie, varen. Hij is een echt buitenmens en op vakantie gaat hij graag met de Zonnebloem varen over de Rijn naar Duitsland. Huisdieren heeft Martijn niet, maar hij houdt van honden.

Hij zoekt: een maatje die zich herkent in de volgende woorden: verzorgd, interesse in elkaar, sportief, initiatief, buitenmens, stevig in schoenen staan. Hij wil graag “samen delen, samen leven, samen blij zijn”.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...