40PlusRelatie 1200

Positief ingesteld man van 51 jaar uit Gelderland

Beschrijving

Hij heeft blauwe ogen, blond kalend haar, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd/casual. Qua karakter is hij: loyaal, bescheiden, serieus, ondernemend, zorgzaam, attent en betrokken. Daarnaast heeft hij ook humor, een brede interesse en invoelingsvermogen. Hij heeft geen kinderen maar deze zijn van een toekomstige partner absoluut welkom. Hij woont in een leuk appartement en heeft een vaste baan in dagdiensten.

Hij houdt van: met vrienden ergens iets drinken/eten, wielrennen en paardensport. Qua vakanties is hij 2 x naar Amerika geweest en diverse Europese landen.

Hij zoekt: een lieve, actieve, sportieve en zorgzame vrouw, die samen met hem rustig en voor 100% de relatie wil opbouwen.
Hij heeft een auto, rookt niet, drinkt met mate.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...