40PlusRelatie 1200

Optimistische man van 47 jaar uit Limburg

Beschrijving

Hij is een optimistische en gezellige man, met een normaal postuur en een lengte van 1m95. Hij heeft kort geschoren/kalend donkerblond haar, grijs/blauwe ogen en kleedt zich casual of sportief. Zijn karakter kunnen we omschrijven met de woorden: vrolijk, optimistisch, gezellig, gever, sociaal, eerlijk en open. Hij bezit een leuke dosis humor en staat voor iedereen klaar.

Hij houdt van: klussen in zijn huis, sleutelen aan auto’s, wandelen, uit eten gaan, naar de bioscoop gaan en af en toe kijkt hij wel eens tv of zit hij op zijn tablet. Hij gaat graag op vakantie naar landen binnen en buiten Europa. Hij houdt van zon- en strandvakanties, maar wil niet alleen op een strandbedje liggen, hij vindt het leuk om dingen te bezichtigen of te ondernemen.

Hij zoekt: een verzorgde en zelfstandige vrouw. Hij vindt het belangrijk dat ze optimistisch, eerlijk en betrouwbaar is en zelf ook initiatief toont. Een vrouw met een normaal postuur in de leeftijd tussen de 40 en 50 jaar. Woonachtig in Belgisch of Nederlands Limburg.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...