fbpx
40PlusRelatie 1200

Ondernemende man van 53 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Een gezellige West-Fries, 1m96 m lang en redelijk gespierd en breed. Hij heeft kort, donkerblond haar en grijs/blauwe ogen. Een sportief type, verzorgd en gekleed in spijkerbroek met polo of overhemd. Vrolijke en jonge uitstraling. Directeur van een nationaal bedrijf. Zoon van 14 jaar, twee honden en een kat. Rookt niet. Drinkt bij gelegenheid een biertje en soms een wijntje bij het eten.

Hij is: sociaal en zorgzaam. Netjes en schoon, het huis moet op orde zijn. Betrokken en begripvol. Sportief en fanatiek. Muziekliefhebber met een brede smaak. Wandelaar, op het strand of in een andere natuurlijke omgeving. Actief, ondernemend, bourgondiër.

Hij houdt van: Een warme omgeving creëren. Gezelligheid, tafelen met vrienden of een leuk (dorps)evenement bezoeken. Concerten, theater, terras en restaurant. Stedentrips en wintersport. Wandelen. Uitstapjes met zijn zoon. Klussen met vrienden. Zaalvoetbal, tennis en fitness. Radio Veronica.

Hij zoekt: een slanke, verzorgde en vooral warme vrouw met pit. Sociaal, spontaan en open voor activiteiten. Houdt zowel van het huiselijke als samen dingen ondernemen. Muziek- en dierenliefhebber. Zelfstandig en ook zorgzaam. Elkaar vrijlaten en graag weer bij elkaar thuiskomen. Samen oud worden met respect en waardering voor elkaar.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...