40PlusRelatie 1200

Ondernemende man van 49 jaar uit Gelderland

Beschrijving

Hij heeft kort blond haar, blauwe ogen, een normaal postuur en kleedt zich naar gelegenheid en is altijd verzorgd. Qua karakter is hij: sociaal, rustig, behulpzaam en serieus. Daarnaast heeft hij ook humor en is makkelijk in de omgang. Met zijn kinderen en zussen heeft hij redelijk tot goede contacten. Hij runt zijn eigen restaurant/eetgelegenheid. Op hetzelfde terrein bevindt zich zijn landelijk gelegen woonhuis met veel grond. Hij is maatschappelijk betrokken en volgt het nieuws en de actualiteiten. Hij heeft een auto, rookt niet en drinkt met mate.

Hij houdt van: met vrienden voetballen kijken, ergens iets eten/drinken en zo nu en dan naar een muziekevenement. Met mooi weer gaat hij graag met zijn boot varen. Vakanties heeft hij doorgebracht in Thailand, Zuid Amerika, Venezuela en meerdere Europese landen. Met een leuke vrouw staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt een: zachtaardige, rustige, ondernemende, kind-, en diervriendelijke, spontane en sociale vrouw. Een pré is het als zij van humor houdt en niet jaloers is.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...