40PlusRelatie 1200

Meegaande man van 49 jaar uit Overijssel

Beschrijving

Hij heeft blauwe ogen, een kaalgeschoren hoofd met zichtbaar gemillimeterd haar, een normaal postuur (189cm) en kleedt zich verzorgd. Qua karakter is hij: hulp biedend, attent, serieus eerlijk en een doorzetter. Daarnaast heeft hij ook humor. Hij is lang getrouwd geweest en heeft daarna nog een korte lat relatie gehad. Heeft 2 kinderen die beiden volwassen en uitwonend zijn. Hij woont in een ruime moderne 2 onder 1 kap woning. Hij doet zelf de huishouding waaronder ook eten koken. Hij heeft zijn zaken goed op orde, een vaste baan in dagdiensten en een auto.

Hij houdt van: met vrienden ergens iets gaan eten/drinken, motorrijden, naar een concert of festival gaan. Verder op t.v. een goede actiefilm en Formule 1. Wat betreft vakanties is hij o.a. naar Curaçao en Spanje geweest. Hij staat wat dit betreft open voor ideeën.

Hij zoekt: een vrouwelijke, optimistische en eerlijke vrouw die zowel ondernemend als huiselijk is. Een vrouw met pit en een eigen mening. Heeft een voorkeur voor (half) lang haar.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...