40PlusRelatie 1200

Loyale man van 50 jaar uit Limburg

Beschrijving

Hij heeft een normaal postuur, is 1m85 lang, heeft donkerblonde kort/ kalend haar en bruine ogen. Hij is verzorgd en kleedt zich casual. Verder is hij een open, spontane, eerlijke en gevoelige man, een man die recht door zee is en houdt van open communicatie. Hij is loyaal en je kunt op hem rekenen.

Hij houdt van: winkelen, uiteten gaan, terrasje pikken, wandelen, fietsen en naar de bioscoop gaan. Binnenhuis kijkt hij graag actie, horror of comedy films. Hij vindt het leuk om weekendjes weg of om op vakantie te gaan.

Hij zoekt: een leuke en lieve, oprechte en positief ingestelde vrouw tussen de 44 en 52 jaar, met een normaal figuur en een verzorgd uiterlijk. Belangrijk is dat ze goed in haar vel zit en gelukkig is met zichzelf. Hij is op zoek naar een relatie waarin ze elkaar accepteren en respecteren. Hij gaat 100% voor een vrouw en heeft heel veel liefde te geven.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...