fbpx
40PlusRelatie 1200

Intelligente ondernemer van 55 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Hij is: een vriendelijke, verzorgde man om te zien met een sportief postuur en kleedt zich casual en naar gelegenheid. Hij heeft bruin/grijs kort haar en mooie groen/bruine ogen. Hij is in Irak geboren en woont sinds 1998 in Nederland. Hij spreekt goed Nederlands, Duits, Engels en uiteraard zijn moedertaal. Hij drinkt bij gelegenheid en rookt niet. Universitair niveau.

Hij is een moderne, beschaafde en gastvrije man. Hij probeert altijd de goede dingen te zien. Verder heeft hij brede interesses en denkt in oplossingen, tevens heeft hij een goede overredingskracht. Verder is hij goed georganiseerd en zeer ontwikkeld. Het is een man van goede normen en waarden en open minded.

Hij houdt van: zijn werk (eigen ondernemer). Hij sport en fietst dagelijks. Hij luistert veel naar muziek. Zijn muzieksmaak is breed. . Hij leest veel (vakgericht) en bezoekt beurzen. Hij houdt van samen wandelen of gezellig op het strand of waar dan ook even wat eten. Kijkt naar de actualiteiten op tv en houdt zich soms bezig met communiceren via radiozenders. Hij vindt het ook fijn om vrienden te bezoeken of zelf te ontvangen. Musea/theater en de bioscoop bezoekt hij graag samen met iemand. Tevens geeft hij ook nog les aan studenten. Qua vakantie bezoekt hij graag zijn thuisland of Duitsland. Verder houdt hij van stedentrips of weekendjes weg. Hij staat voor veel open alleen houdt hij niet van wintersport, hij houdt van de warmte!

Hij zoekt: hij zou graag een moderne, vrolijke en ondernemende vrouw ontmoeten met een slank sportief postuur.  Ze heeft een lief, vriendelijk gezicht. Zij is onafhankelijk, ook financieel. Verder weet zij wat ze wil en is een blij persoon. Zij zal zeker begrijpen dat hij ondernemer is. Samen met haar zou hij willen gaan genieten van de mooie dingen van het leven en kijken waar dit toe kan leiden.

Leeftijd 40-55 jaar. Mbo/Hbo/Universitair niveau.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...