40PlusRelatie 1200

Humoristische man van 47 jaar uit Limburg

Beschrijving

Een leuke man, met blauwe ogen, grijzend kort haar en 1,90 meter lang. Hij kleedt zich casual, heeft een slank/ normaal figuur en draagt een bril. Hij is open en rechtuit, ook is hij humoristisch, een volhouder, vastberaden, gemakkelijk, gemoedelijk en een harde werker.

Hij houdt van: bioscoop, uiteten gaan, vissen, op stap gaan en een terrasje pikken. Hij zit bij de Schutterij en houdt van carnaval. Binnenshuis kijkt hij graag een leuke film op tv of speelt op zijn keyboard. Hij gaat gemiddeld één keer per jaar op vakantie naar bijvoorbeeld, Polen, Spanje of Turkije. Hij staat voor iedere bestemming open.

Hij zoekt: een spontane, eerlijke en lieve vrouw. Serieus maar met humor. Hij vindt het belangrijk dat ze elkaar vrij laten binnen een relatie, zodat ieder ook zijn eigen sociale activiteiten kan behouden. Ze is casual gekleed, heeft een slank of normaal postuur en is tussen de 40 en 47 jaar oud. Woonachtig in Limburg.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...