fbpx
40PlusRelatie 1200

Harmonieuze man van 50 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Hij is: een goed verzorgde man met normaal postuur, heeft een donkere huidskleur, zwart haar en bruine ogen. Verder een normaal postuur en een vriendelijke uitstraling. Qua kledingstijl kleedt hij zich zowel casual als naar gelegenheid. Hbo-Mbo niveau. Hij is een attente, bescheiden, slimme en zorgzame man. Is charmant in de omgang en gaat creatief met dingen om. Verder is hij sportief, vrolijk en ondernemend. Hij is een gezellige prater maar kan ook goed luisteren. Naast een harde werker is hij zeker ook een levensgenieter! Graag doet hij dit met iemand samen.

Hij houdt van: sporten, natuur en strandwandelingen bij zonsondergang. Verder houdt hij er van om steden te bezoeken of om uit eten gaan of iets anders cultureels te ondernemen. Hij kookt graag. Qua vakanties: reist hij graag in Europese landen, ook weekendjes weg vindt hij fijn. Wintersporten kent hij niet maar lijkt hem wel leuk.

Hij zoekt: een lieve, verzorgde vrouw met een beetje flair. Zij is zelfstandig, evenwichtig en emotioneel intelligent. Iemand die het leuk vindt om deel uit te maken van elkaars leven. Met haar wil hij leuke dingen doen, er zijn voor elkaar op de goede en juiste momenten. Samen goede gesprekken voeren met een beetje diepgang. Een relatie voor de rest van zijn leven! Hbo-Mbo niveau. Leeftijd 47-54 jaar.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...