40PlusRelatie 1200

Gezellige man van 54 jaar uit Limburg

Beschrijving

Een verzorgd uitziende man, 1.78m lang, normaal postuur, casual gekleed. Hij heeft blauw/ bruine ogen en een grijzend kort kapsel. Hij is sociaal en een echte gangmaker, houdt van gezelligheid en mensen om zich heen. Hij is open, zachtaardig, gevoelig en betrouwbaar, verder geordend en gestructureerd.

Hij houdt van: wandelen, zwemmen, uiteten gaan, terrasje pikken, naar de bioscoop gaan en van lekker ontspannen in de sauna. Hij is al in diverse landen op vakantie geweest, zoals Oostenrijk, de ABC Eilanden ( Aruba, Bonaire, Curaçao), Tunesië, Marokko, de Algarve en de Eifel. Hij houdt ook van gezellige weekend tripjes, lekker naar het strand gaan en strandwandelingen. Hij houdt van actieve vakanties, maar staat overal voor open.

Hij zoekt: een betrouwbare, spontane, open, sociale en zorgzame vrouw. Een vrouw die zich vrouwelijk en verzorgd kleedt met een normaal postuur. Leeftijd  tussen de 48 en 55 jaar. Een vrouw waar hij samen oud mee kan worden.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...