40PlusRelatie 1200

Gedreven manager van 47 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Sportieve man, 1.90m lang, slank postuur, blauwe ogen, bril, donker haar, casual modern gekleed. Hbo. Gescheiden, 2 kinderen van 16 en 18 jaar, werkt als manager in een groot Retail bedrijf en was jaren profvoetballer, heeft een hond als huisdier. Hij is ondernemend, actief, rustig, nobel, communicatief, inlevend, sportief, disciplinair, natuurlijk leider, verzorgd, attent, proper, gezellig.

Hij houdt van: voetbal, is trainer, wandelen met de hond, uiteten, terrasje pakken en uitgaan samen met een partner.

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw met een verzorgd uiterlijk, gezellig, gelijkwaardig, initiatief nemend, proper, sportief, communicatief, een beetje tegenspraak en met elkaar kunnen sparren is wel belangrijk, normaal postuur, leeftijd tot 52 jaar, liever niet roken.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...