40PlusRelatie 1200

Gedreven man van 60 jaar uit Limburg

Beschrijving

Een verzorgd uitziende man, 1m76 lang, slank postuur en kleedt zich casual/ sportief. Hij heeft blauwe ogen en een grijzend kort kapsel. Zijn karakter is te beschrijven met de woorden zorgzaam, verantwoordelijk, rustig, sociaal, eerlijk, open, motiverend, gedreven en een doorzetter.

Hij houdt van: tv en films kijken, hij stemt dan meestal af op documentaires, avontuur, comedy en romantische films. Buitenshuis houdt hij van wandelen met de hond, snookeren, uiteten gaan, terrasje pikken en van zijn grote passie sportcoach. Wanneer hij op vakantie gaat, dan graag naar Turkije, Spanje, Italië en Egypte. Hij staat ook voor andere bestemmingen open, mits het geen lange vliegreizen zijn.

Hij zoekt: een verzorgde, lieve vrouw tussen de 50 en 60 jaar, met een slank of normaal postuur. Een vrouw die zacht, betrouwbaar, spontaan en sociaal is. Hij vindt het belangrijk dat ze modern is ingesteld en open-minded is. Hij kijkt er naar uit om weer samen te zijn. Hij is op zoek naar een serieuze relatie, die opgebouwd kan worden vanuit een latrelatie.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...